پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ندا کهن
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۳
سلام. من هفته پیش پیله موآ خریدم خاک و گلدونش رو عوض کردن آوردیم خونه. چون نور خونه خوب نیست براش لامپ رشد هم گرفتیم که از بالا میتابه. من تار عنکبوت دیدم شک کردم به کنه تارعنکبوتی ولی فروشنده گفت عنکبوت سادهست. امروز رو یکی زا برگها حالت سفیدک سفیدک دیدم نمیدونمشپشک آردآلود هست یا نه. قبل از خرید لامپ رشد چند تا برگ از زیر زرد و خشک شده بودن فکر میکردممال نور کم هست ولی الان شک به آفت کردم. گلدون خیلی سنگینه برای بردن به بالکن. نمیدونم سم آبامکتین باید بزنم یا کونفیدور. مطمئن نیستم کنهست یا شپشک
ندا کهن
این هم عکس تار عنکبوت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. در تصویر اول شپشک مشاهده میشود . که میتوانید از سم کنفیدور استفاده کنید بهتر است قبل از سمپاشی تا جایی که میتوانید افت را از روی گیاه پاک کنید. سمپاشی را حتما در فضای آزاد و دور از نور خورشید انجام دهید. خاک الوده و نوسانهای دمایی و رطوبتی و تهویه ی نامناسب محیط باعث شیوع این آفت میشود . اگر این عوامل برطرف نشود سمپاشی موثر نخواهد بود و این آفت را مدام روی گیاه مشاهده خواهید کرد ضمن اینکه رفته رفته گیاه ضعیف شده و از بین خواهد رفت . تصویر دوم ارسال نشده است . لطفا دوباره ارسال کنید
ندا کهن