پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

غزل نیاکان

تعداد سوال: ۵

علت ویژه

تعداد بازدید ۵۰

سلام وقت بخیر گل من چندین گل اینجوری داده ولی خراب میشن میخواستم بدونم علتش چیه

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۱۶:۴۵:۳۱

غزل نیاکان

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۱۶:۵۰:۳۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. نوسانات دمایی و رطوبتی و همچنین آبیاری نادرست میتواند منجر به بروز این اسیب و یا حتی بیماری در گلها شوند . آبیاری باید در زمان گلدهی گیاهان منظم و به اندازه ی کافی انجام شود . معمولا گیاهانی که برگهایشان بیشتر جنبه ی زینتی دارد مانند آگلونما یا دیفن باخیا و زامیفولیا و .. ، زمانی که گیاه به گل میرود و وارد فاز زایشی میشود بهتر است گلها حذف شوند .

۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۱۷:۰۸:۰۹

غزل نیاکان

سلام مجدد آبدهی رو زمانی انجام میدم که خاک کاملا خشک باشه سعی میکنم به اندازه هم آبیاری کنم بدلیل تغییر فصل یکم از نظر نور گیری محیط تغییر کرده چون آفتاب به اون صورت نیست ممکنه به این دلیل باشه؟ و اینکه یعنی چی باید گل ها حذف شوند

۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۱۸:۲۲:۰۴

غزل نیاکان

و اینکه چجوری باید حذف صورت بگیره

۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۱۹:۳۰:۴۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

یعنی گل را بهتر است قطع کنید تا انرژی گیاه برای رویش برگها مصرف شود . ساقه ی گل دهنده را از ته با کاتر یا یک چاقوی تیز یا قیچی باغبانی ببرید . این مشکلی که برای گل بصورت چروک شدن ایجاد شده معمولا به ابیاری و دما ارتباط دارد . هر چند کمبود نور هم میتواند باعث اختلال در شکوفایی ِ کامل گلها شود اما عامل آبیاری و دما ، برای بروز این مشکل عوامل قویتری هستند . گیاه وقتی گل دارد به اب بیشتری نیاز دارد . یعنی اگر بین دو ابیاری خاک بیش از حد خشک شده باشد میتواند در شکوفایی کاملِ گلها اختلال ایجاد کند .

۱۴۰۴-۰۹-۰۲ ۲۱:۵۱:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@