پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فاطمه

تعداد سوال: ۱

زرد شدن برگ باباادم ویژه

تعداد بازدید ۱۵

سلام وقتتون بخیر باشه .پنج روز پیش ی گل باباادم خریدم ک نسبتا کوچیکه دوتا برگ داره ولی از وقتی اوردیمش داخل گلخونه برگاش زرد شده دو سه روز یبار مه پاشیش میکنم محیطش حس میکنم کمی سرده روزی ک اوردیمش دو روز بعدش بهش اب دادم من میترسم گیاهو از دست بدم باید باید چیکار کرد

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۰۳ ۱۱:۳۹:۳۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر بابا آدم گیاهی است که از نظر نور و تهویه بسیار پرتوقع است اگر مخیط کمنور باشد و تهویه ی مناسب نداشته باشد فورا برگها دچار اسیب میشود . برگهای این گیاه اصلا نباید با دیوار تماس داشته باشد . علاوه بر مواردی که در مورد نور و تهویه بیان شد ، این گیاه به فضای نسبتا زیادی برای نگهداری نیاز دارد و حداقل بین ۵۰تا ۷۰ سانت در اطراف گیاه باید فضای آزاد وجود داشته باشد و برگها نباید به موانعی مانند مبلمان یا دیوار یا کمد و مواردی از این قبیل ، نزدیک باشند .

۱۴۰۴-۰۹-۰۳ ۱۸:۵۸:۴۱

فاطمه

بله درسته الان فاصلش دادم ولی ایا دلیل زرد شدن ب شدت برگها ب این دلیل بود؟

۱۴۰۴-۰۹-۰۴ ۰۱:۲۳:۲۷

فاطمه

ببخشید ممنون نیشم بگین باید چیکار کنم برگو ک حال گله خوب شه؟

۱۴۰۴-۰۹-۰۴ ۱۶:۳۶:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

گلدان را در فضایی که در کامنت قبل بیان شد قرار دهید. محیط باید نور زیاد داشته باشد و از نظر تهویه عالی باشد. دمای محیط یکنواخت باشد. اگر شرایط محیطی مناسب برای این گیاه نباشد روند آسیب دیدگی برگها بیشتر خواهد شد.

۱۴۰۴-۰۹-۰۴ ۲۳:۱۷:۲۷
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@