پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

تمنا نظری

تعداد سوال: ۱

افوربیاام چشه ویژه

تعداد بازدید ۳۶

سلام، این افوربیا رو بهتر گلدونش عوض کردیم، یک. ماه بعد دیدم شپشک آردآلود زده، سم زدایی کردم چند هفته بعد جدیدآ اینجوری شده . چیکار کنم راهی برای نجاتش هست؟؟

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۰۳ ۱۲:۱۵:۳۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر از چه سمی استفاده کردید و در چند نوبت و با چه فاصله ای سمپاشی را انجام دادید ؟

۱۴۰۴-۰۹-۰۳ ۱۹:۰۰:۰۲

تمنا نظری

عزیزم سمش لیمیداریا ‌‌. تقریباً دوهفته قبل اسپری کردم بهش لطفاً یک راهکار بدین هر روز بیشتر آسیب داره میبینه

۱۴۰۴-۰۹-۰۵ ۱۲:۳۹:۲۵

کارشناس شماره ۱

گیاه در حال پوسیدگی است . و قسمتهایی از ساقه اصلی نیز دچار آسیب شده است. قسمتهای پوسیده شده را کاملا حذف کنید تا جایی که به بافت سالم برسید . اگر قسمت پایینی ساقه ی اصلی نیز دچار آسیب شده باید گیاه را از خاک خارج کرده و قسمتهای پایینی را نیز حذف نمایید و فقط از ساقه های کاملا سالم گیاه قلمه بگیرید و مجددا ریشه دار کنید .

۱۴۰۴-۰۹-۰۵ ۱۴:۱۶:۱۴

تمنا نظری

لطفاً با دقت بیشتری نگاهش کنید، الان فقط قسمت های خراب شده را جدا کنم قارچ کش بزنم، و خاکش چی عوض نکنم؟؟ میشه بیشتر توضیح بدین

۱۴۰۴-۰۹-۰۵ ۱۷:۵۳:۳۷

کارشناس شماره ۱

اگر ساقه ی اصلی نیز دچار اسیب شده باشد نشانه اینست که بافت داخلی گیاه اسیب جدی دیده و شما نمیتوانید کل گیاهی با این سایز را نجات دهید و چاره ای جز قلمه گیری از قسمت‌های سالم ندارید . قلمه ها را در گلدانی با سایز کوچک بکارید و از خاک تازه مخصوص ساکولنت استفاده کنید. اما اگر ساقه و تنه ی اصلی کاملا سالم باشد فقط قسمتهای آسیب دیده ی ساقه های جانبی را حذف کنید . افوربیا ها گیاهانی هستند که به محیطی با تهویه ی خوب و دمای یکنواخت نیاز دارند . افراط و تفریط در آبیاری و تهویه ی نامناسب محیط باعث میشود این گیاهان آسیب ببینند و متاسفانه زمانی که سایز گیاه بزرگ باشد و قسمتهای مختلف ساقه در نقاط متعدد دچار اسیب و پوسیدگی و بیماری شده باشد ناچار به قلمه گیری از قسمت‌های سالم گیاه هستید و باید گیاه را دوباره ریشه دار کنید . هر چند در این فصل ریشه زایی بسیار کند انجام خواهد شد چون فصل رشد گیاه نیست اما اگر قلمه ها را در محیطی گرم با تهویه ی خوب قرار دهید و آبیاری قلمه ها را به اندازه‌ی کافی و منظم و به درستی انجام دهید میتوانید انها را ریشه دار کنید . با این وضعیتی که گیاه دارد استفاده از قارچ کش تاثیر چندانی نخواهد داشت اثر ان موقت خواهد بود . سایز گلدان کاکتوسها و ساکولنتها نباید بزرگ باشد زیرا احتمال پوسیدگی و شیوع بیماری را در این گیاهان بالا میبرد .

۱۴۰۴-۰۹-۰۵ ۲۰:۵۸:۴۳

تمنا نظری

لطفاً ببینید به نظرتون ریشه اش آسیب دیده است عکسش رو ببنید و بگین دیگه کاری برایش نمیشه کرد یا هنوز میشه،بعد من قلمه این گیاه بلد نیستم.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۰۹ ۱۲:۳۸:۲۲

کارشناس شماره ۱

تصویر ریشه ی گیاه ارسال نشده لطفا دوباره ارسال کنید

۱۴۰۴-۰۹-۰۹ ۲۱:۴۶:۱۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@