پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نعیمه ارجنه

تعداد سوال: ۱

زرد شدن گل پاچیرا ویژه

تعداد بازدید ۱۷

گل پاچیرا من نوک‌هاش خشک شده و بعضی‌هاشونم یه قسمت‌هایی از برگ اینجوری شده. کنارش بخور سر گذاشتم، گاهی زیر گلدونیش که با سنگ پر کردم رو از آب پر میکنم، ۷ تا ده روز یکبارم بهش آب میدم، نورشم غیر مستقیم با فاصله از پنجره شمالی هستش، و یک نکته برگ‌های زیر بیشتر اینجوری شدن و برگ‌های قسمت بالا بهترن. چی کار کنم.

تصویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۰۶ ۱۳:۴۰:۱۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. استفاده از چند روش رطوبترسانی با هم ، میتواند گیاه را دچار آسیب کند. نوسانات دمایی و کمبود مواد غذایی میتواند موجب تغییر رنگ برگها شود و همچنین نادرست بودن رطوبترسانی به همراه نوسان دما نیز میتواند باعث خشکی نوک برگها شود . آبیاری باید زمانی انجام شود که خاک نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید. روی تنه نیز اثار اسیب خشکی و یا پوسته پوسته شدن مشاهده میشود اگر تنه ی گیاه در حال نرم شدن است حتما گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید. اما اگر تنه سفت و محکم است و فقط پوسته پوسته شده این هم بعلت تنش‌های دمایی و رطوبتی ایجاد شده است که با کنترل شرایط دمایی و رطوبتی از پیشرفت آن جلوگیری میشود . برای رطوبترسانی ( در صورت نیاز) همان روش جزیره بهتر است. استفاده از دستگاه بخور را متوقف کنید. برگهای آسیب دیده را حذف کنید.

۱۴۰۴-۰۹-۰۶ ۲۱:۰۵:۰۲

نعیمه ارجنه

تعداد سوال: ۱

متوجه منظورتون از نوسان دما نشدم. یعنی جایی که هست سرده؟ یا بخور باعثش شده. با فرمایش شما حالا که میخوام خاکش رو عوض کنم گلدونش رو بزرگتر کنم؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۴-۰۹-۱۲ ۱۳:۵۰:۵۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

منظور از نوسان دما گرم و سرد شدن دمای محیط اطراف گیاه و یا کلا گرم و سرد شدن دمای محیطِ نگهداری است . اگر گیاه نیاز به چک کردن ریشه و تعویض خاک دارد فقط خاک را تعویض کنید . و اگر ریشه ها به مقدار زیاد از زهکش گلدان بیرون زده بود میتوانید سایز گلدان را یک سایز بزرگتر کنید . در غیر اینصورت نیازی به بزرگ کردن سایز گلدان نمیباشد . البته این را هم در نظر داشته باشید که این فصل زمان مناسبی برای تعویض خاک و گلدان نیست و بهتر است اینکار در بهار انجام شود .

۱۴۰۴-۰۹-۱۲ ۱۴:۰۷:۵۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@