پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نعیمه ارجنه
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۷
گل پاچیرا من نوکهاش خشک شده و بعضیهاشونم یه قسمتهایی از برگ اینجوری شده. کنارش بخور سر گذاشتم، گاهی زیر گلدونیش که با سنگ پر کردم رو از آب پر میکنم، ۷ تا ده روز یکبارم بهش آب میدم، نورشم غیر مستقیم با فاصله از پنجره شمالی هستش، و یک نکته برگهای زیر بیشتر اینجوری شدن و برگهای قسمت بالا بهترن. چی کار کنم.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. استفاده از چند روش رطوبترسانی با هم ، میتواند گیاه را دچار آسیب کند. نوسانات دمایی و کمبود مواد غذایی میتواند موجب تغییر رنگ برگها شود و همچنین نادرست بودن رطوبترسانی به همراه نوسان دما نیز میتواند باعث خشکی نوک برگها شود . آبیاری باید زمانی انجام شود که خاک نسبتا خشک شده باشد میتوانید برای تست خشکی خاک از سيخ چوبی استفاده کنید و زمانی که حدودا یک سوم از خاک گلدان در عمق نسبتا خشک شده بود آبیاری را انجام دهید. روی تنه نیز اثار اسیب خشکی و یا پوسته پوسته شدن مشاهده میشود اگر تنه ی گیاه در حال نرم شدن است حتما گیاه را از خاک خارج کنید و وضعیت ریشه را چک کنید. اما اگر تنه سفت و محکم است و فقط پوسته پوسته شده این هم بعلت تنشهای دمایی و رطوبتی ایجاد شده است که با کنترل شرایط دمایی و رطوبتی از پیشرفت آن جلوگیری میشود . برای رطوبترسانی ( در صورت نیاز) همان روش جزیره بهتر است. استفاده از دستگاه بخور را متوقف کنید. برگهای آسیب دیده را حذف کنید.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
منظور از نوسان دما گرم و سرد شدن دمای محیط اطراف گیاه و یا کلا گرم و سرد شدن دمای محیطِ نگهداری است . اگر گیاه نیاز به چک کردن ریشه و تعویض خاک دارد فقط خاک را تعویض کنید . و اگر ریشه ها به مقدار زیاد از زهکش گلدان بیرون زده بود میتوانید سایز گلدان را یک سایز بزرگتر کنید . در غیر اینصورت نیازی به بزرگ کردن سایز گلدان نمیباشد . البته این را هم در نظر داشته باشید که این فصل زمان مناسبی برای تعویض خاک و گلدان نیست و بهتر است اینکار در بهار انجام شود .