پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

حسن مختاری

تعداد سوال: ۱

ذرات بلوری شکل بروی نخل ماداگاسکار ویژه

تعداد بازدید ۷۰۹

سلام و خسته نباشید ، نخل ماداگاسکاری که من دارم در اثر سرما و آبیاری زیاد همه ی برگاش ریخته بوده و الان آرام آرام برگهای کوچک در میاره ولی روی برگهای سیاه شده اش یه بلورهای زرد رنگی دیده میشه ک مثل شکرک میمونه و بین دو انگشت پودر میشن .. نور آفتاب صبحگاهی رو 5-6 ساعت میگیره . آبیاری اش هم صبق توصیه های شماست ؛لطفا راهنمایی کنید از چه نوع سم استفاده کنم..عکسها پیوست است.. بسیار ممنونم از شما..

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۰۶ ۲۳:۰۳:۲۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .کدوم شهر تشریف دارید ؟

۱۳۹۹-۰۸-۰۶ ۲۳:۵۰:۳۰

حسن مختاری

سلام ، جنوب خوزستان - بندر ماهشهر

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۱:۴۱:۴۲

کارشناس شماره ۱

خوزستان که هوای گرمی داره نخل چطوری با سرما برگهاش ریخته آیا در معرض باد مستقیم اسپیلت بوده ؟

۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۱:۴۳:۵۲

حسن مختاری

احسنت؛ پارسال از درود خریداری شد و بین راه درجاده برفی ساعت ها ماندند و برف زیادی روی صندوق عقب ماشین نشسته بوده متاسفانه... و از همان روزهای اول برگهاش زرد شدند و کاملا ریختند و قسمتهایی از ساقه اش هم کمی تیره شده

۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۱:۵۳:۰۰

کارشناس شماره ۱

زمانی که نخل دچار سرمازدگی میشود باید خاک گلدان کاملا خشک نگه داشته شود زیرا در صورت رطوبت داشتن خاک , گیاه دچار یخزدگی و پوسیدگی میشود .قسمتی از ساقه که تیره شده آیا نرم هم شده ؟ و اینکه گیاه در داخل منزل قرار دارد ؟

۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۲:۳۶:۰۶

حسن مختاری

متشکرم از توجهتون ، قبلا توی اتاق کم نور بوده.الان 2-3 ماهی هست پیش من هستش ک توی اتاق پرنور هست با پنجره ی باز و آفتاب ؛ زمانی آبیاری میکنم که 4 سانت از خاک ( کاملا شنی) خشک بشه. ممکنه قبلا ک تازه خریداری شده بوده با آبیاری زیاد ریشه ها پوشیده باشند ؟ الان مرتب برگهای سبز شاداب میده که فورا سیاه میشن و اون بلورهای زرد ( تو عکس اول واضح هست ) روی برگهای سیاه و بعضا سبز دیده میشن... التماس دعا داریم

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۲:۵۵:۳۹

حسن مختاری

ساقه سفت و محکم هستند تشکر

۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۲:۵۷:۰۳

کارشناس شماره ۱

چون گیاه برگ زایی دارد بنابراین ریشه ها باید سالم باشند .البته اگر مدت زیادی است که خاک گلدان تعویض نشده بهتره خاک را تعویض و وضعیت ریشه ها و زهکش ته گلدان را بررسی نمایید .میتونید از ریشه ها عکس بفرستید تا راهنماییتون کنم .نکته ی دیگه اینکه چون شما در جنوب , تقریبا زمستان ندارید , میتوانید نخل را در تراس و یا در حیاط در معرض نور مستقیم آفتاب قرار بدید (البته غیر از فصل تابستان که شدت گرما و نور بیش از اندازه است) نور خورشید بسیاری از بیماریها و مشکلات نخل را برطرف کرده و در سرعت رویش برگها تاثیر بسزایی دارد .اون بلورهای زرد رنگ هم آفت است که میتوانید با سم حشره کش گیاه را سمپاشی نمایید سم کنفیدور سم مناسبی است سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . اگر سوال دیگه ای هست در خدمتتون هستم .

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۰۰:۲۴:۱۹

حسن مختاری

بسیار ممنونم از راهنمایی هاتون، جهت تهیه سم و تعویض خاک اقدام میکنم و از ریشه ها عکس میفرستم تا از راهنماییاتون استفاده کنیم/ درود

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۱۰:۱۹:۳۰

حسن مختاری

بسیار ممنونم از راهنمایی هاتون، جهت تهیه سم و تعویض خاک اقدام میکنم و از ریشه ها عکس میفرستم تا از راهنماییاتون استفاده کنیم/ درود

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۱۰:۲۰:۴۵

کارشناس شماره ۱

متشکرم از لطف و حضورتون در کافه گلدون .موفق باشید .

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۲۲:۳۴:۵۰

حسن مختاری

با سلام و عرض ادب ... گلدان رو عوض کردم. تقریبا 70% ریشه ها سالم بنظر میرسید.ریشه ی سیاه ندیدم ولی چندتایی پوسیده ویا نرم بود که قیچی کردم.هرچقدر دقت کردم متوجه حشره و آفت نشدم.از سم کنفیدور به مقدار یک سی سی در یک لیتر ریشه ها و برگ و ساقه رو زدم.از خاک کاکتوس استفاده کردم+ یک هشتم ورمی کمپوست.بعد از آبیاری الباقی محلول سم رو هم پای گیاه ریختم. عکس ریشه پیوست است. متشکر از توجه تون. لطفا راهنمایی بفرمایید

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۱۴:۴۰:۵۰

کارشناس شماره ۱

سلام وقت بخیر .بعد از اینکه گیاه را در گلدان کاشتید آنرا در هوای آزاد قرار بدید سعی کنید بین دو آبیاری خاک گلدان حتما خشک شود .بعد از چند روز میتوانید گلدان را در موقعیتی قرار دهید که دو الی سه ساعت نور آفتاب ملایم بصورت مستقیم برروی گیاه بتابد .به مرور گیاه را بیشتر در معرض آفتاب قرار دهید تا برگها دوباره شروع به رشد کنند .از اسپری کردن آب برروی برگها و تنه ی نخل ماداگاسکار خودداری کنید .از هیچ نوع کودی استفاه نکنید و فقط به گیاه نور و آب کافی برسانید .سعی کنید گلدان جدید نسبت به حجم ریشه زیاد بزرگ نباشد .اگر سوال دیگه ای هست در خدمتتون هستم

۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۲۳:۵۷:۴۲

حسن مختاری

درود و سپاس از شما... استفاده از سم کنفیدور رو چگونه ادامه بدم.

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۰۸:۳۷:۴۸

حسن مختاری

وضعیت ریشه ها رو چطور میبینید گباه رو توی گلدون با یک سایز بزرگتر کاشته ام؛ فکر کنم میشد در همان گلدان قبلی کاشت، دستور شما چیست؟

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۰۸:۴۳:۱۱

کارشناس شماره ۱

کنفیدور را یکبار استفاده کنید کافی است اگر گیاه واکنش نشان ندارد و برگ ها هنوز به حالت قبل ماندند دو هفته بعد سمپاشی را تکرار نمایید و دیگر از سم استفاده نکنید . حالا که گیاه را در گلدان بزرگتر کاشته اید دیگر لازم نیست دومرتبه از خاک درآورده شود . بگذارید فعلا در همین گلدان بماند .فقط مراقب آبیاری باشید .سعی کنید در هر نوبت آبیاری حتما خاک گلدان خشک باشد و میزان آبی را که در گلدان میریزید به اندازه ای باشد که به ریشه آب برسد . با توجه به حجم ریشه نیازی نیست خاک کل گلدان خیس شود .

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۱۶:۳۴:۲۶

حسن مختاری

خیلی ممنون که حوصله به خرج میدید و راهنمایی میکنید... پایدار باشید. روزگار بر شما خوش.

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۱۶:۴۱:۵۱

حسن مختاری

خیلی ممنون که حوصله به خرج میدید و راهنمایی میکنید... پایدار باشید. روزگار بر شما خوش.

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۱۶:۴۲:۳۱

کارشناس شماره ۱

سپاسگزارم .موفق باشید .

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۱۹:۴۴:۳۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@