پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

شهناز نظری

تعداد سوال: ۲

برگای درختچه کاملیام میسوزه و میریزن .کورتونمم یه بوتش اوکیه یکیش پژمرده شده ویژه

تعداد بازدید ۴۲۱

برگای کاملیام میسوزه و میریزه.یه گلدون کورتون دارم ک یه سمتش پژمرده شده

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۱:۳۱:۴۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .کاملیا در داخل منزل ازش نگهداری میکنید ؟؟ کدوم شهر تشریف دارید ؟

۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۱:۳۶:۳۷

شهناز نظری

بله تو خونس زنجان

۱۳۹۹-۰۸-۰۷ ۱۸:۲۷:۴۲

کارشناس شماره ۱

کاملیا گیاهی است که به تهویه ی مناسب و نور متوسط و رطوبت نیاز داره و حتما باید تمام سال با کود کلات آهن تغذیه بشه آیا محیط نگهداری از نظر رطوبت و دما و نور مناسب این گیاه است یا خیر و آیا تا بحال کوددهی برای گیاه انجام داده اید ؟ چه نوع کودی را استفاده کردید ؟

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۰۰:۱۶:۲۴

شهناز نظری

بنظر خودم جاش خوبه خود دادم کودکان آهن و عناصر ریز مغذی حس میکنم بعد کود دادن اینجور شد البته یه شاخش کامل خشک شده بود من اونو کندم بعدش همه شاخه هایش برگاش خشک مبشه

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۱۷:۳۰:۳۸

کارشناس شماره ۱

معمولا گرما و آبیاری نامنظم باعث خشک شدن برگها و بیحالی میشه .سعی کنید گلدان را در مکانی با دمای خنک و تهویه ی مناسب قرار دهید .و آبیاری را منظم نمایید .اگر بعد از کوددهی گیاه واکنش نشون داده ممکنه دوز کودی که استفاده کردید زیاد بوده باشه و گیاه از این بابت کمی آسیب دیده است .

۱۳۹۹-۰۸-۰۸ ۲۲:۰۳:۰۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@