پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

افسانه غلامی

تعداد سوال: ۱

باسلام گل برگ انجیری ۱۵ ساله دارمش یک ماه قلل گلدون راتعویض کردم دوتا پا جوش هم گلم داشت جدا کردم خاکگلدون رابا کمپوست قارچ بعداز بار دهی وخاک باغچه وکمی پوست برنج کمی زغال ریز در حد پودر پر کردم وچون خاکها خشک بودن اب زیدی دادم گل اصلی بعداز ۳روز شروع کرد به زرد شدن وحدود۷_۸تا از برگاش زرد شدکهجداشون کردم البته از اواخر بهار برگای گلم در قسمت وسط هر برگ سبز پر رنگ ودر اطراف ولبه برگا کم رنگ وحالت بیمار گونه داشت الانم همینطور چکار کنم حال گلم خوب بشه ویژه

تعداد بازدید ۴۷۳

درضمن پشت برگها چیزای سفید ریزی دیده میشه که به راحتی با دست پاک میشن

۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۰۹:۵۱:۰۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه و آفتی را که در زیر برگها مشاهده میکنید را ارسال نمایید متشکرم

۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۱۰:۵۶:۰۰

افسانه غلامی

البته حالا که دقت میکنم به راحتی پاک نمیشن با ناخن جدا میشن

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۱۷:۱۶:۱۰

افسانه غلامی

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۱۷:۴۰:۰۱

کارشناس شماره ۱

متشکرم بابت ارسال عکس . علت بروز این لکه ها برروی برگ میتواند افراط و تفریط در آبیاری و یا کمبود و بیشبود مواد غذایی است .آیا به گیاه فقط یکبار آب دادید ؟ آیا آب به راحتی در خاک نفوذ کرد و از ته گلدان خارج شد ؟ آیا بعد از آبیاری خاک گلدان زود خشک شد یا اینکه تا چند روز مرطوب و خیس بود ؟ آیا به گیاه کود دادید ؟

۱۳۹۹-۰۸-۱۲ ۲۳:۵۲:۳۴

افسانه غلامی

سلام .روزی که گلدان را عوض کردم ۲۱ روز قبل،بود وچون خاکها خشک بودن به قدری آبش دادم که زیر گلدانی پر شد وتا چند روز حالت باتلاقی داشت ولی حالا در حدی بهش آب میدم که شاید فقط تا ته گلدون برسه

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۱۳:۲۴:۵۸

کارشناس شماره ۱

سعی کنید آبیاری برگ انجیری را طوری تنظیم نمایید که فاصله ی بین دو آبیاری از 21 روز کمتر شود .اگر خاک در ته گلدان حالت باتلاقی میشه ایراد از ترکیب خاک گلدان است .کمپوست قارچ خاک مناسبی برای برگ انجیری نیست .اما میتوانید با کنترل و منظم نمودن آبیاری گیاه را در آن پرورش دهید . بهتره فعلا آبیاری را کنترل کنید تا ببینیم گیاه چه واکنشی نشان میدهد .اگر حال گیاه بدتر شد باید از خاک درآورده شود و دوباره در خاک مناسبتر کاشته شود .

۱۳۹۹-۰۸-۱۳ ۱۶:۲۲:۵۳

افسانه غلامی

سلام میشه خاک مناسب گیاه را لطف بفرماید چه نوعی است درضمن من گلم را هفته ۱الی دو با آبیاری میکنم چون گرمایش ما بخار است ودر استان اصفهان هوای ما خشک است وهر بار قبل ابیاری امتحان میکنم خشک باشه. در ضمن عکسی که براتون ارسال میکنم مال گلدان اصلی واون گلی که گفت دور برگاش کم رنگه دقت که میکنم آفت داره لطف کنید از چه سمی باید استفاده کنم

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۱۴ ۰۹:۳۲:۱۸

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر .برگ انجیری در ترکیبی از خاکبرگ و کمی کود حیوانی کاملا پوسیده و کمی پیت ماس یا خزه ی خردشده به راحتی رشد مینماید .برای از بین بردن این آفت میتوانید از سموم حشره کس سیستمیک مانند کنفیدور استفاده نمایید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد .کوددهی را هم قطع نمایید .

۱۳۹۹-۰۸-۱۴ ۲۱:۲۶:۱۷

افسانه غلامی

ممنون از لطف شما

۱۳۹۹-۰۸-۱۵ ۰۶:۳۴:۰۶

کارشناس شماره ۱

خواهش میکنم موفق باشید .

۱۳۹۹-۰۸-۱۵ ۲۲:۵۶:۱۴

افسانه غلامی

سلام وقتتون بخیر .باتشکر از شما.چون شهرستان هستم برا تهیه سم به گلخانه مراجعه کردم قسمتی از برگ رابا خودم بردم گفتن اگه دیا زنون دارید استفاده کنید.کنفیدور نداشتن ،گفتن کنه داره ،یه سم بنومیل ازشون خریدم عکس برگ را براتون میفرستم لطفا نظر بدید چکارش کنم. آبرسانیمم جزیرهای کردم یکی از گلدونام لبه یکی از برگاش قهوهای شده

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۰۹:۳۵:۲۳

کارشناس شماره ۱

دیازینون هم خوبه اما روی بعضی از حشرات تاثیری نداره .کنفیدور حشرات بیشتری را از بین میبره از جمله بعضی کنه ها مثل کنه ی قرمز . بنومیل یک سم قارچ کش است و روی حشرات تاثیری ندارد .

۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۰:۳۹:۰۲

افسانه غلامی

خیلی ممنون از لطف شما بزرگوار

۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۲:۳۳:۰۵

کارشناس شماره ۱

موفق باشید .

۱۳۹۹-۰۸-۱۹ ۱۷:۰۳:۱۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@