پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا باقرزاده
تعداد سوال: ۱
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .دیفن هر چند سال نیاز به سربرداری دارد زیرا در غیر اینصورت ساقه ی گیاه بلند شده و تعادل و ایستایی خود را از دست میدهد.الان زمان مناسبی برای تعویض گلدان و سربرداری و جداسازی پاجوش نیست .بهتر است اینکارها را در فصل بهار و با شروع گرما انجام دهید .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم .
زهرا باقرزاده
ممنونم،دیفن باخیای من سفیدک های پنبه ای هم داره،خیلی زیاد،روشی که توی خونه بتونم سم پاشی کنم هم بهم میگید،چون امکان بیرون بردنشو ندارم
زهرا باقرزاده
سربرداری هم چجوری هست؟بلد نیستم توضیح بدید ممنون میشم
کارشناس شماره ۱
منظور از سربرداری همان قلمه زدن است .باید ساقه را از جایی که علامت قرمز زدم قطع و آنرا در خاک ریشه دار کنید .قسمت آبی رنگ محل رویش جوانه های جدید هستش . سفیدکهایی که فرمودین آفت شپشک آردآلود است و در اثر تهویه ی نامناسب محیط و گرما و رطوبت بالا فعال شده اند .میتوانید با گوشپاکن آغشته به الکل آنها را از روی گیاه بردارید .مدتها باید گیاه را زیر نظر داشته و زیر و روی برگها و روی ساقه را چک کنید چون گیاه دوباره ممکن است به این آفت مبتلا شود .کنترل رطوبت و دما و بهبود تهویه ی محیط , در رفع این آفت بسیار موثر است
زهرا باقرزاده
یک دنیا ممنونم??
کارشناس شماره ۱
موفق باشید .
کافه گلدون
با سلام و وقت بخیر.برای پرسش در مورد هر گیاه جدید نیاز است تا سوال جدیدی تعریف شود و کارشناس در هر تاپیک شما را برای حل مشکل 1 گیاه راهنمایی خواهد کرد . باسپاس از همکاری شما