پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نونا فرج پور
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۱۹۳۶
سلام،وقتتون بخير،من يك آگلونما برفى ٥ماهه خريدم،همون اول گلدونش رو عوض كردم،بعد از ده روز برگهاش وسطشون لكه مثل خشكى ايجاد شد،پرسيدم،گفتن قارچى شده،يك دوره كامل قرچ كشيش كردم،جزيره داره،غبار پاشى هر ٢-٣ روز ميكنم،آبيارى هم وقتى خاكش خشك ميشه،بعد از ٢هفته باز از همون لكه ها ايجاد شد،بازم قارچ كشى كردم،بعد از ٢هفته دوتا از برگهاى قديمى پايينش زرد شد،كندم،دوتا از برگهاى وسطش هم از نوك كم كم زرد شد و قهوهايى شد،اما در حده همون سره برگ اينجورى شد،كل برگ نشد،گفتم شايد خاكش ضعيف شده،كود ٣بيست بهش دادم،بعد از ده روز مجدد يك برگ ديگش زرد شد از نوك ،بازم ٣بيست دادم،در كل دوبار ٣بيست دادم،ب فاصله دوهفته،بعد از دوهفته باز گفتن شايد قارچى شده،الان دوبار ب فاصله يك هفته قارچ كش براش استفاده كردم،ديروز هم باز يك برگ قديمش ك چند روز بود زرد شده بود،كندم،امروز باز ديدم دوتا برگ ديگشم داره از نوك زرد ميشه،چيكارش كنم؟ميترسم خراب شه در ضمن بهم گفتن ٦-٧سانت خاكش رو با چنگال شخم بزن شايد كرم يا هزارپا داشته باشه،ك اينكارم كردم،نداشت ببخشيد طولانى گفتم،خواستم كامل بگم تا بيشتر بتونيد كمكم كنين
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
هیومیک اسید برای رشد ریشه ها خوبه اما یه بیست هم برای ریشه و هم برای برگدهی خوبه . سعی کنید ماهی یکبار بیشتر بهش کود ندید چون الان زمان مناسبی برای کوددهی نیست . بهترین زمان کوددهی بهار و تابستان است که باید هر دو هفته یکبار بهش کود بدید .
نونا فرج پور
خيلى خيلى ممنونم??☘️
نونا فرج پور
سلام خانم كاظمى،آگلونماى من باز داره برگ زرد ميكنه،چيكارش كنم؟كچل شد ب خدا،تو اين دوهفته١٢-١٣ تا برگ زرد كرد،يكى از برگهاى قديمش،دوتا هم از برگاى بالاى گلدون قديميه كل برگ يكدست داره زرد ميشه،اون دوتا از نوك دارن زرد ميشن
کارشناس شماره ۱
چجوری بهش آب دادید تو این مدت ؟ چقدر آب پای گلدون میریزید ؟
نونا فرج پور
اين دفعه كاملاًبا ليوان اندازه گرفتم،خاكش چون زهكشش خوب شده بود،سريعتر از قبلاً خشك بود،وقتى رويه خاك خشك شد و دستم رو ميكردم داخل خاك،يكم فقط مرطوب بود،يك ليوان بهش آب دادم،اندازه دوتا قاشق غذاخورى از زيرش آب خارج شد،همين
کارشناس شماره ۱
مکان نگهداری گیاه گرمه ؟
نونا فرج پور
نه گرم نيس،روى اپن آشپزخونه،فاصله تا پنجره٢متر،هر روز پنجره رو باز ميكنم هوا عوض شه،حداقل نيم ساعت،جزيره داره،غبار پاشى هر دو سه روز
کارشناس شماره ۱
گیاه را از روی اپن بردارید و در مکانی خنکتر با تهویه ی بهتر قرار بدید .
نونا فرج پور
باشه،اينكارم ميكنم،عكس برگاش رو ميفرستم الان
نونا فرج پور
همزمان داره مجدد٧-٨تازرد ميكنه
کارشناس شماره ۱
مکان نگهداری اش رو تغییر بدید .اگر برگها از زیر در حال زرد شدن هستند این مشکل به دما و آبیاری و تهویه ارتباط داره باید این دو مورد را کنترل کنید .
نونا فرج پور
آخه واقعاً موندم چيكارش كنم،جالبه ك هم از پايين زرد ميكنه ك برگ يكدست زرد ميشه،هم برگهاى بالاش از نوك شروع ميكنه ب زرد شدن
کارشناس شماره ۱
بهر حال باید با تغییر مکان از نظر دما و آبیاری بهترین مکان برای نگهداری گیاه در این فصل را پیدا کنید .ممکنه گیاه شما در فصل بهار و تابستان وقتی روی اپن آشپزخانه باشد رشد خوبی داشته باشد اما در فصول پاییز و زمستان (به دلیل تغییرات دما در منزل ) اپن آشپزخانه مکان مناسبی نباشد .
نونا فرج پور
ممنونم،الان ك جاش رو تغيير دادم تا ببينم چى ميشه
کارشناس شماره ۱
موفق باشید .
نونا فرج پور
سلام خانوم كاظمى،وقتتون بخير ،ببخشيد مجدد مزاحم شدم،آگلونماى من با اينكه جاشم عوض كردم،هنوز داره برگ زرد ميكنه،مجدد سه چهارتا برگ زرد كرد ك كندم،آبيارى هم با وقتى خاكش خشك شد انجام دادم،جمعه مجدد با قارچ كش آبياريش كردم،اون برگهايى هم ك گفتم خيلى وقتى هنوز باز نشده،همونجور مونده و باز نشده،گلدونم كچل شد،چيكارش كنم ب نظرتون؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر .گلدون الان دقیقا کجا قرار داره ؟
کارشناس شماره ۱
الان که شادابه و کچل نشده ؟!
نونا فرج پور
خيلى پر بود خانوم كاظمى،تو اين مدت ٣٠ تا برگ از دست داده،بنظرتون باز دوره قارچ كشيش رو ادامه بدم؟بعدم خاكش رو با كود يكم تقويت كنم؟از خاك ضعيف نيس ك اين همه برگ زرد كرده؟ميگم شايد چون خيلى پر بوده،خاكش ضعيف شده،برا همينم هى برگهاش زرد ميشه
کارشناس شماره ۱
مگه خاکش رو تازه عوض نکردید ؟
نونا فرج پور
نه،كلاً آخه شش ماهه خريدم،من حدس ميزنم شايد چون خيلى پر بود و تند تند برگ باز ميكرد،خاكش ضعيفه،براى همينم اون برگهاش ك ميخواد باز كنه هم كوچيكه،هم يك ماهه قراره باز بشه،اما نشده
کارشناس شماره ۱
ببینید شش ماه پیش , اوج فصل رشد بوده و الان تقریبا فصل استراحته و شما نباید انتظار داشته باشید که سرعت رشد گیاهتون به اندازه ی شش ماه پیش باشه .
نونا فرج پور
من رشدش مهم نيس زياد برام،برگ زرد كردنش مهمه برام
کارشناس شماره ۱
زرد شدن برگها به آبیاری و دما ارتباط داره .آبیاری زیاد و دمای بالا باعث زردی برگها میشه .آگلونما گیاهی سایه دوسته و نیازی نیست حتما کنار پنجره باشه .میتونید گیاه را دور از پنجره و در مکانی خنکتر قرار بدید .باید با تغییر مکان و کنترل آبیاری مکان مناسب برای نگهداری این گیاه را در منزل خود پیدا کنید .
نونا فرج پور
ممنونم ازتون،جايى ك الان گذاشتم،هم سايه هست و هم خنك
کارشناس شماره ۱
آبیاری رو هم کنترل کنید .موفق باشید .