پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

عسل شهیدی

تعداد سوال: ۱

زرد شدن سریع و ریختن برگ های بنسای ویژه

تعداد بازدید ۴۲۸

سلام خسته نباشید من بنسایم نزدیک به دو هفتس برگاش از پایین شروع کرده به زرد شدن و میریزه هفته ای ۲ بار بهش آب میدم و تقویتی هم بهش میدم ، نور کافی هم پشت پنجره داره ممنون میشم راهنماییم کنید ممنون میشم کمکم‌کنید

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۰۲ ۱۰:۵۸:۱۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . معمولا علت زرد شدن و ریزش برگهای بونسای افراط و تفریط در آبیاری و یا کوددهی زیاده از حد و یا تهویه ی نامناسب محیط و سایر عوامل است .آیا در زمان آبیاری خاک گلدان خشکه یا رطوبت داره ؟ کودی که براش استفاده میکنید چه نوع کودی است ؟

۱۳۹۹-۰۹-۰۲ ۲۳:۴۶:۵۲

عسل شهیدی

من اوایل یک‌روز در هفته بهش اب میدادم اما زمان‌ آبیاری احساس میکردم خاکش خشکه به خاطر همین ابیاریشو کردم ۲ روز در هفته بعد یه مدت شروع کرد یهو به زرد شدن یعنی حتی شبدر هایی که توی خاکش بودن هم‌ یهو خشک شدن کود هم نمیدونم چه نوع کودیه ولی کوده‌خوبیه

۱۳۹۹-۰۹-۰۳ ۰۱:۰۲:۵۷

عسل شهیدی

شما گفتین تهویه نامناسب بنسای من دم پنجره بود بعد هوا که سرد شد جلو پنجره هم سرده ممکنه بخاطر سرما باشه؟؟؟البته من چند روزیه جاشو از پنجره دور کردم ولی بازم نور کافی داره. به نظرتون خوب میشه؟

۱۳۹۹-۰۹-۰۳ ۰۱:۰۸:۲۳

کارشناس شماره ۱

بله سرد شدن و یا گرم شدن هوای بیرون میتواند به گیاهی که نزدیک پنجره است انتقال پیدا کرده و برای گیاه محیطی با نوسان دما ایجاد کند. بهتره اگر میخواهید گلدان را در کنار پنجره ی نورگیر قرار دهید حدود 1 متر با پنجره فاصله داشته باشد .

۱۳۹۹-۰۹-۰۴ ۰۱:۳۳:۰۶

کارشناس شماره ۱

کوددهی را قطع نمایید .فصول سرد زمان مناسبی برای کوددهی بونسایی نیست .

۱۳۹۹-۰۹-۰۴ ۰۱:۳۴:۰۲

عسل شهیدی

ممنون ??????

۱۳۹۹-۰۹-۰۴ ۱۶:۰۴:۳۴

کارشناس شماره ۱

موفق باشید .

۱۳۹۹-۰۹-۰۴ ۲۱:۵۴:۲۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@