پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .معمولا علت زرد شدن برگهای دراسنا از پایین افراط و تفریط در آبیاری است .اما با توجه به تغییرات دمایی و استفاده از سیستم گرمایشی در فصول سرد , ممکنه گیاهان کمی دچار مشکل شوند و نتوانند گرمای محیط را تحمل کنند .دراسنا در محیطی که انسان در آن کمی احساس خنکی نماید به خوبی رشد میکند .تهویه ی محیط نگهداری باید خیلی خوب باشد . بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد محط نگهداری نباید نوسان دما داشته باشد و مدام گرم و سرد شود . گلدان نباید در نزدیکیِ وسایل گرمایشی قرار داشته باشد و بهتره از این وسایل دور باشد .جای گلدان را تغییر بدید و آبیاری را به شیوه ی فوق انجام بدید .برگهای زرد را از گیاه جدا کنید و ببینید با تغییر شرایط و محیط گیاه باز هم دچار زردی برگها میشود یا خیر ؟ اگر سوالی دارید در خدمتتون هستم .
لیداحسین زاده
تعداد سوال: ۱
سلام خانم کاظمی متاسفانه یکی از شاخه ها از همون بالاخم شد و حالت پوسیده داشت و من با چاقو به صورت مورب و شیبدار بریدمش و بقیه شاخه ها در حال زرد شدن هست همچنان جاش ام تغییر دادم برگ های زرد میکنم اما هرروز یه برگ دیگه زرد میشه و کم کم داره کچل میشه
کارشناس شماره ۱
سلام مجدد .پوسیدگی میتونه بعلت بیماری قارچی ایجاد شده باشه .لطفا از بالای ساقه ای که قطع کردید یه عکس واضح بفرستید طوری که آوند گیاه مشخص باشه
لیداحسین زاده
خانم کاظمی روی برگ ها نه آفتی دیدم نه اینکه بخواد قارچ باشه فقط برگ ها نوک سوزی دارن
کارشناس شماره ۱
وسط ساقه حالت چوب پنبه ای شده ؟
لیداحسین زاده
بله
کارشناس شماره ۱
باید ساقه را تاجایی که به قسمت سالمی برسید قطع نمایید تا جوانه های جانبی از کنار قسمتهای سالم گیاه بیدار شده و رشد نمایند .