پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

لیداحسین زاده

تعداد سوال: ۱

دراسنا ویژه

تعداد بازدید ۵۲۴

سلام درختچه دراسنا من مدتی برگهاش داره میریزه و زرد میشه علتش چیه

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۰۶ ۱۹:۰۲:۵۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .معمولا علت زرد شدن برگهای دراسنا از پایین افراط و تفریط در آبیاری است .اما با توجه به تغییرات دمایی و استفاده از سیستم گرمایشی در فصول سرد , ممکنه گیاهان کمی دچار مشکل شوند و نتوانند گرمای محیط را تحمل کنند .دراسنا در محیطی که انسان در آن کمی احساس خنکی نماید به خوبی رشد میکند .تهویه ی محیط نگهداری باید خیلی خوب باشد . بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد محط نگهداری نباید نوسان دما داشته باشد و مدام گرم و سرد شود . گلدان نباید در نزدیکیِ وسایل گرمایشی قرار داشته باشد و بهتره از این وسایل دور باشد .جای گلدان را تغییر بدید و آبیاری را به شیوه ی فوق انجام بدید .برگهای زرد را از گیاه جدا کنید و ببینید با تغییر شرایط و محیط گیاه باز هم دچار زردی برگها میشود یا خیر ؟ اگر سوالی دارید در خدمتتون هستم .

۱۳۹۹-۰۹-۰۸ ۰۰:۱۵:۰۳

لیداحسین زاده

سلام خانم کاظمی متاسفانه یکی از شاخه ها از همون بالاخم شد و حالت پوسیده داشت و من با چاقو به صورت مورب و شیبدار بریدمش و بقیه شاخه ها در حال زرد شدن هست همچنان جاش ام تغییر دادم برگ های زرد میکنم اما هرروز یه برگ دیگه زرد میشه و کم کم داره کچل میشه

۱۳۹۹-۰۹-۰۸ ۰۰:۴۴:۲۴

کارشناس شماره ۱

سلام مجدد .پوسیدگی میتونه بعلت بیماری قارچی ایجاد شده باشه .لطفا از بالای ساقه ای که قطع کردید یه عکس واضح بفرستید طوری که آوند گیاه مشخص باشه

۱۳۹۹-۰۹-۰۸ ۱۰:۰۵:۰۶

لیداحسین زاده

بله حتما بفرمایید

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۰۸ ۱۴:۳۰:۰۱

لیداحسین زاده

خانم کاظمی روی برگ ها نه آفتی دیدم نه اینکه بخواد قارچ باشه فقط برگ ها نوک سوزی دارن

۱۳۹۹-۰۹-۰۸ ۱۴:۳۱:۵۳

کارشناس شماره ۱

وسط ساقه حالت چوب پنبه ای شده ؟

۱۳۹۹-۰۹-۰۸ ۲۳:۰۹:۴۳

لیداحسین زاده

بله

۱۳۹۹-۰۹-۰۹ ۱۴:۱۳:۲۲

کارشناس شماره ۱

باید ساقه را تاجایی که به قسمت سالمی برسید قطع نمایید تا جوانه های جانبی از کنار قسمتهای سالم گیاه بیدار شده و رشد نمایند .

۱۳۹۹-۰۹-۱۰ ۰۰:۱۴:۲۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@