پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
عارفه میری
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۵۹۰
گل رو ۲ روزه که خریدمش واصلا تا حالا آب بهش ندادم. گل آبی اینطوری شد.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .گیاه شما کراسولا نام دارد و نوعی ساکولنت است که باید در هوای آزاد نگهداری شود به جز مواقع یخبندان که باید گیاه را به داخل منزل انتقال داد . رنگهایی که برروی برگها مشاهده میکنید رنگهای مصنوعی هستن که توسط این رنگها که اکثرا بصورت پودری هستند گیاه را رنگ مینمایند .در حقیقت رنگ اصلی برگهای گیاه سبز است . اگر محیط کمنور و تهویه نامناسب باشد گیاه دچار مشکل خواهد شد و ممکن است از بین برود . آبیاری این گیاه مانند سایر کاکتوسها و ساکولنتها باید در زمان خشکی خاک انجام شود و از آبیاری زیاددر فصول سرد پرهیز شود . انتهای گلدان حتما باید سوراخ زهکش برای خروج آب اضافی داشته باشد در غیر اینصورت گیاه دچار پوسیدگی میشود . بهتره گلدان را در محیطی پرنور , با تهویه ی مناسب قرار دهید وآبیاری را به موقع و بصورت منظم انجام دهید . مشکلی که در مورد گل آبی مطرح کردید از داخل عکس مشخص نیست لطفا بفرمایید دقیقا چه مشکلی دارد متشکرم
کارشناس شماره ۱
وقتی دوباره گیاه رو کاشتید حتما گیاه را زیاد در خاک قرار دادید و ساقه ها در داخل خاک پنهان شده اند الان مشکل گیاه فقط همین موضوع است ؟
عارفه میری
بله میگم براش مشکلی پیش نمیاد!(من اولین تجربه تعویض گلدارن رو دارم) برای همین گفتم مطمئن بشم
کارشناس شماره ۱
نه نگران نباشید .تنها مشکلی که برای ساکولنتها پیش میاد پوسیدگی در اثر آبیاری زیاده . الان آن قسمتهای ساقه که در خاک هستند به مرور ریشه دار میشن و جای نگرانی نیست . اگر هوای شهرتون در حد یخبندان نیست گلدان را در هوای آزاد و مکانی سایه آفتاب قرار دهید .آبیاری را در زمان خشکی خاک انجام داده و از آبیاری گیاه در روزهای سرد خودداری نمایید .
عارفه میری
ما ساکن قم هستیم و خبری از برف و یخبندان نیست. میتونم بذارم توی هوای آزاد؟ و اینکه سوز سرما آسی بهش نمیزنه؟ چون میدونید که قم منطقه کویری حساب میشه و شبهاش بعضاسرمای سوزناکه
کارشناس شماره ۱
گیاه رو به یکباره در هوای آزاد قرار ندید چون الان دمای منازل با بیرون اختلاف زیادی داره بهتره گلدان را کم کم به خنکی و نور عادت بدید .
عارفه میری
واقعا ممنونم ازتون بابت توضیحات کامل و صبورانتون. یه دنیا سپاس از شما
کارشناس شماره ۱
موفق باشید