پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

محمدپور

تعداد سوال: ۲

بی حالی و زرد شدن برگ ها ویژه

تعداد بازدید ۱۹۷۱

سلام وقت بخیر من دوماه میشه ک آگلونما برفی دارم اوایل کنار پنجره بود با نورگیر جنوبی اما خیلی سرد بود کنار پنجره ب عقب تر منتقل کردم دوهفته ای میشه گل رو اما بهبودی حاصل نکرده برگ ها زرد شده بودن کنار پنجره شل شده بودن مانند عکس هر دوهفته آبیاری میکردم نصف لیوان یا نهایت ی لیوان ک باز هم از زیر گلدون نصفش خارج میشد دوسه روزی میشه خاک رو فشرده کردم براش جزیره درست کردم نمیدونم الان باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۱۵ ۱۳:۲۴:۵۷

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

اگر گیاه در فصل رشد آب و نور کافی دریافت کنه و خاک مغذی داشته باشه نیازی به هیچ نوع کودی نداره .هورمون های ریشه ها بیشتر برای ریشه دار کردن قلمه های گیاهانی که قیمت بالایی دارند و سخت تکثیر میشوند استفاده میشود . گیاهانی که به راحتی تکثیر میشوند نیازی به استفاده از هورمون ریشه زا ندارند

۱۳۹۹-۱۰-۱۵ ۲۳:۵۶:۰۶

محمدپور

تعداد سوال: ۲

من کارهایی ک گفتید رو کردم گل رو هم جا ب جا کردم ولی این لکه ها روی گل اومدن الان سه روز میشه

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۸:۱۱:۰۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .اگر روی یک برگ این اثار دیده میشود میتوانید برگ را جدا کنید اما اگر برروی تمام برگها چنین نقاطی مشاهده میشه ممکنه گیاه به آفت حشره یا قارچ دچار شده باشد .و باید با سم حشره کش یا قارچ کش سمپاشی شود

۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۲۱:۵۴:۱۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@