پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۷۳۲
سلام و وقت بخیر. شفلرای من کاملا سر حال بود. یک ماه پیش گلدون رو عوض کردم ولی چون اطلاعات کافی نداشتم و همون روز آب داده بودم خیلی سخت بیرون اومد و مجبور شدم کل خاک رو بکشم بیرون تا گلم خارج شه. یعنی ریشه ها کاملا پیدا شدن.خاک گلدون قبلی رو انتقال دادم به گلدون جدید و خاک جدید هم اضافه کردم. متاسفانه به توصیه فروشنده گلدان همون روز کود هم دادم. بعد از چند روز کم کم شاخه ها افتاده شدن و برگها لوله و این حالت هنوز هم ادامه داره. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .کوددهی به گیاهان قاعده و زمان دارد .اکثر گیاهان در فصول بهار و تابستان , اگر خاک گلدان ضعیف باشد به کوددهی نیاز پیدا میکنند .پاییز و زمستان چون اکثر گیاهان آپارتمانی کم رشد میشوند نیازی به کوددهی ندارند حتی باید در این فصول در آبیاری هم دقت لازم بعمل آید .گیاهان , در هیچ فصلی , بلافاصله بعد از تعویض گلدان نیازی به کوددهی ندارند و باعث تعجب است که فروشنده چنین توصیه ای به شما کرده است !!! خاک گلدان شفلرا باید ترکیبی از خاکباغچه و کوددامی یا ورمی کمپوست و خاکبرگ و مقدار بسیار کم ماسه باشد و خاک گلدان باید زهکشی خوبی داشته باشد .خاکهایی مانند کوکوپیت و پرلیت اصلا مناسب این گیاه نیست و بهتره در ترکیب خاک گلدان وجود نداشته باشد .اگر سوالی راجع به شفلرا دارید در خدمتتونم
کاربر
ممنون از توضیحاتتون. حالا چیکار میتونم بکنم که گلم برگرده و حالش خوب شه؟
کارشناس شماره ۱
خاک گلدان به نظر نامناسب است .خاک شفلرا نباید پرلیت داشته باشد . بهتره خاک را تعویض و از ترکیبی که خدمتتون عرض کردم استفاده نمایید .گلدان را در مکانی با تهویه ی خوب و نور کافی قرار داده و آبیاری را در زمان خشکی خاک انجام دهید .برگهای خشک شده را جدا کنید .سعی کنید گلدان در مکانی قرار داشته باشد که نور کافی دریافت کند . با تنظیم آبیاری و بهبود شرایط محیطی باید به مرور حال گیاه بهتر شود .
کاربر
بازم ممنون از توضیحاتتون. فقط اینکه در حال حاضر عوض کردن خاک آسیب بیشتری وارد نمیکنه؟ یعنی لازم نیست تا بهار صبر کنم؟ اتاق نور خوبی داره و آفتاب از پشت پنجره روی گل میتابه. این مشکلی نداره؟ اینم اشاره کنم کودی که بهم داده بودن از نوع اسپری روی برگها بود.?
کارشناس شماره ۱
نوع کوددهی , تفاوتی در تعیین زمان کوددهی ایجاد نمیکنه . اکثر گیاهان فقط باید در بهار و تابستان تغذیه شوند چه کوددهی بصورت محلول پاشی باشد و چه به صورت کوددهی به ریشه از طریق آبیاری . الان زمان مناسبی هم برای تعویض خاک نیست میتوانید اگر تردید دارید میتوانید تعویض خاک را به بهار آینده موکول نمایید .
کاربر
سلام مجدد. من راهنماییهایی رو که فرمودین انجام دادم. امشب یهو این قارچ بزرگو تو خاکش دیدم? فکر میکنم یهو هم دراومده چون عجیبه متوجهش نشده باشم
کارشناس شماره ۱
خاکبرگ حاوی اسپورهای قارچ است که با قرار گرفتن در شرایط ایده آل رشد کرده و بصورت قارچ سر از خاک در میآورد .میتوانید قارچ را از گلدان خارج نمایید .