پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سارا پسبوقی

تعداد سوال: ۱

علت لب سوز شدن و سوختگی برگ فیکوس لیراتا ویژه

تعداد بازدید ۳۹۷۵۷

وقت بخیر من یک گلدان فیکوس دارم که حدودا ۳ ماهه خریدمش هیچ برگ جدیدی نداده در ابتدا لبه های ۲ برگ پایینش کمی سوخت و بعد از آن زرد شدنو افتادند سرج کردم گفتن که قارچه که از قارچ کش مانکزوب استفاده کردم فاصله آبیاریو بیشتر کردم و غبتر پاشیو متوقف وای برگهای بتلایی الان ۲ هفتس که همگی لب سوخته شدن و ۳ برگ دیگر افتاد تمام برگهای پایینی هم تقریبا رو به زردی هستن البته قبل اینکه زرد بشن مانکزوب اسپری کردم ولی بعدش بدتر شد گلدونم داره از بین میره از پنجره شمالی نور میگیره نورشم مستقیم نیست یک مترو نیم با پنجره فاصله داره

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۱۵:۲۶:۱۷

سارا پسبوقی

خیلی حال گلم بده میشه کمکم کنید

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۱:۴۰:۲۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .فیکوس ها به مکانی با نور زیاد و تهویه ی عالی نیاز دارند و به ندرت در منازلی که تهویه ی خوب ندارند دوام میآورند . کدوم شهر تشریف دارید ؟

۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۲:۵۳:۳۹

سارا پسبوقی

کرج هستیم من گاهی در و پنجره رو باز میکنم که هوای خونه عوض بشه

۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۲:۵۷:۲۵

کارشناس شماره ۱

لطفا یه عکس از نمای کلی گیاه با گلدان ارسال کنید متشکرم

۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۳:۰۳:۴۵

سارا پسبوقی

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۳:۰۷:۰۳

سارا پسبوقی

۳ تا برگ پایین زرد شدن تقریبا

۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۳:۰۹:۴۱

کارشناس شماره ۱

در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟

۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۳:۱۵:۲۶

سارا پسبوقی

تقریبا ۲ لیوان ولی از گلدان خارج نمیشه برای اینکه زهکششو چک کنم ۳ هفته پیش به اندازه ۶ لیوان آب دادم از گلدان خارج شد وقتی گلدان را خریدم گل فروش یه اسپری فولیک اسید داد گفت هر ۲ هفته مقدار کمی به برگاش اسپری کنم من اوایل یه بار اسپر کردم مشکلی پیش نیامد دیدم گلم بی حاله گفتم شاید خوب باشه اسپری کردم بد از چند ساعت برگاش آویزان شد با دستمال نمدار برگارو تمیز کردم دوباره برگا به سمت بالا برگشت ولی این روند لب سوزی برگا و زرد شدنشون ۱ ماهه هست

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۳:۲۴:۵۹

سارا پسبوقی

تقریبا ۲ لیوان ولی از گلدان خارج نمیشه برای اینکه زهکششو چک کنم ۳ هفته پیش به اندازه ۶ لیوان آب دادم از گلدان خارج شد وقتی گلدان را خریدم گل فروش یه اسپری فولیک اسید داد گفت هر ۲ هفته مقدار کمی به برگاش اسپری کنم من اوایل یه بار اسپر کردم مشکلی پیش نیامد دیدم گلم بی حاله گفتم شاید خوب باشه اسپری کردم بد از چند ساعت برگاش آویزان شد با دستمال نمدار برگارو تمیز کردم دوباره برگا به سمت بالا برگشت ولی این روند لب سوزی برگا و زرد شدنشون ۱ ماهه هست

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۲۳:۲۵:۵۷

کارشناس شماره ۱

از این کود دیگه استفاده نکنید و آبیاری را بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید .مدتی از گیاه به این شیوه نگهداری کنید ببینید تغییری میکنه یا خیر .روی برگها هم آب و هیچ چیز دیگه ای اسپری نکنید .

۱۳۹۹-۰۹-۲۴ ۰۰:۱۶:۰۹

سارا پسبوقی

اتفاقا آبیاری رو زمانی که حدودا ۳ سانت از سطح خاک خشک میشه انجام میدم ولی علت اینکه این لکه ها ایجاد شده رو متوجه نشدم میشه بهتر راهنمایی کنید؟ علت این لکه ها قارچه یا کم آبیه یا آب زیاده؟

۱۳۹۹-۰۹-۲۴ ۰۰:۲۳:۱۸

سارا پسبوقی

من امروز متوجه شدم یه سری پشه سیاه ریز اطراف گلدانم هست تا حالا ندیده بودمشون

۱۳۹۹-۰۹-۲۴ ۱۵:۵۱:۲۴

کارشناس شماره ۱

در مورد بروز این لکه ها میشه گفت که آبیاری زیاد و کم و تهویه ی نامناسب میتونه عامل ایجاد شدن این لکه ها باشه هر چند که افراط در آبیاری و رطوبت زیاد هم عوامل شیوع بیماری قارچی هم هستند . پشه ها معمولا زمانی در گلدان فعالیت میکنند که رطوبت زیاد باشه . اگر خاک گلدان کوکوپیت و پرلیته اصلا برای فیکوس مناسب نیست و میتونه این گیاه را دچار مشکل کند چون این خاک در سطح زود خشک میشود اما در عمق , رطوبت را زیاد در خود نگه میدارد و ممکنه در مورد زمان آبیاری گیاه ما را دچار مشکل نماید . آیا خاک گلدان کوکوپیت و پرلیته ؟

۱۳۹۹-۰۹-۲۵ ۲۳:۱۵:۳۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@