پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .معمولا علت زرد شدن گیاه به افراط و تفریط در آبیاری ارتباط دارد .اما عواملی مانند کمبود یا بیشبود مواد غذایی و پوسیدگی ریشه و بیماری قارچی ریشه , هم میتواند باعث زرد شدن برگها شود .لطفا بفرمایید نحوه ی آبیاری و کوددهی تون به چه صورته و خاک گلدان چه ترکیبی دارد ؟ متشکرم
رویا حسینی
تعداد سوال: ۱
با سلام خدمت شما هفته ای یک بار اب میدم بهش و اینکه منزل من هیچ نوری نداره .در واقع از پاسیو تامین میشه که عملا فقط روشنایی ایجاد میکنه.و اینکه ترکیب خاکش رو نمیدونم متاسفانه
کارشناس شماره ۱
لطفا از خاک گلدان عکس بفرستید و بفرمایید سایز گلدان بزرگ است یا متوسط ؟ متشکرم
رویا حسینی
با سلام. سایز گلدان متوسطه و اینکه من یک هفته پیش خاک روی گلدان رو با یه خاک دیگه جایگزین کردم ولی زیرش از خاک قدیمی هست که توی دو تا عکسی که براتون فرستادم مشخص میشه.عکس دوم خاکی هست که در واقع نصف بیشتر گلدان با اون پر شده و ریشه گیاه داخلشه
کارشناس شماره ۱
ترکیب خاکی که در نظر گرفتید برای ازموفیلیا زیاد مناسب نیست .بهتره تمام خاک گلدان بافتی یکنواخت داشته باشد .خاک اولیه کوکوپیت و پرلیته که آب زیاد در خود نگه میدارد و خاک بعدی که تکه های چوب مانند داره باعث میشه تهویه ی هوا در خاک بصورت یکسان نباشه و این برای گیاه مضر است .بهتره قسمت بالایی را از روی سطح خاک بردارید و اگر گلدان به اضافه کردن خاک نیاز دارد از همان ترکیب زیرین استفاده نمایید .هر چند بهترین خاک برای زاموفیلیا خاکبرگ سبک است .
رویا حسینی
در واقع اونیکه تکه چوب مانند داره خاکش ریشه گل رو گرفته و اون عکس اول که فرمودید پرلیته و اب زیاد نگه میداره رو به سر گیاه اضافه کردم
کارشناس شماره ۱
درسته بهر حال چون ترکیب خاک یکنواخت نیست بهتر ه ترکیب خاک رو اصلاح کنید .بهتره در حین تعویض خاک وضعیت ریشه ها را هم از نظر پوسیدگی چک کنید .