پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

سحر احمدی

تعداد سوال: ۱

برگریزی ویژه

تعداد بازدید ۴۴۰

گیاه من برگ زرد و سبز میریزه

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۲۰:۴۸:۳۹

سحر احمدی

سلام وقت بخیر، بنجامین من یک ماه هست که برگریزی پیدا کرده. اول روزی چهار پنج تا و الان روزی بیست تا برگ میریزه، منتهی برگ هایی که میریزه هم زرد هست و هم سبز. اگر در عکس مشاهده کنید وسط گیاهی داره خالی از برگ میشه

۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۲۰:۵۵:۵۵

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .بنجامین گیاهی آبدوست است اما هم آبیاری کم وهم آبیاری زیاد میتواند باعث ریزش برگهای گیاه شود .البته عوامل دیگه ای مانند تهویه ی نامناسب و نوسان دمای محیط و رطوبت کم و گاهی اوقات آفات و بیماریهای قارچی هم میتواند باعث بروز این مشکل شود .بهتره مدتی گلدان را در مکانی با تهویه ی خوب و نور کافی قرارداده و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان کمی خشک شده باشد . مقدار آبی که در هر نوبت آبیاری در گلدان میریزید باید به اندازه ای باشد که به ریشه ها آب کافی برسد . اگر سوال دیگه ای در مورد این گیاه دارید در خدمتتونم .

۱۳۹۹-۱۰-۰۳ ۰۰:۳۳:۴۵

سحر احمدی

ممنونم از توضیحتون، جای گیاهی رو تغییر ندادم و نور خوبی می گیره، اگر بیماری قارچی داشته باشه علائمی داره که بتونم متوجه بشم؟ امکان اینکه ریشه های گیاهم دچار آسیب و گندیدگی شده باشند هست؟

۱۳۹۹-۱۰-۰۳ ۱۲:۳۵:۱۴

کارشناس شماره ۱

اگر فکر میکنید که آبیاری را زیاد انجام میدادید هم احتمال پوسیدگی ریشه هست هم بیماری قارچی آیا برروی ساقه و محل ریزش برگها حالت پودر مانند دارد ؟ مثلا وجود گردی که با دست کشیدن پاک شود ؟

۱۳۹۹-۱۰-۰۴ ۰۱:۳۶:۰۸

سحر احمدی

خدا رو شکر گرد یا نشونه خاصی در محل ریزش نداره و فقط برگ میریزه. اگر ریشه پوشیده باشه چه کار باید بکنم و از کجا متوجه بشم؟

۱۳۹۹-۱۰-۰۵ ۰۷:۲۶:۱۹

کارشناس شماره ۱

خب خداروشکر پس آفت نداره .در هر نوبت آبیاری چقدر آب در گلدان میریزید ؟آیا به اندازه ای هست که از زیر گلدان خارج بشه ؟

۱۳۹۹-۱۰-۰۶ ۰۰:۳۶:۴۹

سحر احمدی

نه به اندازه ای نیست که در زیرگلدانی آب جمع بشه، هر سه روز یکبار هم آب میدادم و هر ده روز یکبار روی برگ‌ها آب اسپری می کردم.

۱۳۹۹-۱۰-۰۶ ۰۹:۲۴:۱۴

کارشناس شماره ۱

مدتی آبیاری را بیشتر انجام بدید به اندازه ای که آب از زیر گلدان خارج شود . اما همچنان قانون خشکی خاک بین دو آبیاری را رعایت نمایید .نتیجه ی کار را از طریق همین تاپیک اطلاع بدید ممنونم .

۱۳۹۹-۱۰-۰۶ ۲۳:۱۳:۳۵

سحر احمدی

طبق فرمایش شما گذاشتم خاک کامل خشک شد و با یک خلال دندان امتحان کردم، دیدم خشک شد آب دادم تا حدی که آب به زیر گلدانی رسید، این کار مال دیشب بود، امروز بسیار برگ زرد کرد شاید سی تا برگ، که برای نمونه عکس چندتاش رو فرستادم، و کلی برگ زرد و سبز ریخت، امکان داره ریشه گندیده باشه؟

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۰۹ ۲۱:۲۰:۱۸

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر . خلال دندان برای تست خشکی خاک خیلی کوچیکه بهتر بود با سیخ چوبی خاک را تست میکردید که از خشک بودن خاک در عمق هم مطمئن میشدید . بهتره وضعیت خاک در ته گلدان مورد بررسی قرار بگیره . با درآوردن گیاه به طوری که خاک اطراف ریشه از آن جدا نشود . در این مدت گیاه از نظر نور و دما در چه وضعیتی قرار داشته و چند نوبت آبیاری انجام دادید ؟

۱۳۹۹-۱۰-۰۹ ۲۳:۳۸:۲۳

سحر احمدی

از نظر مکانی در جای قبلیش بود که نور خوبی داره، از پنجره فاصله دادم و دمای خونه مناسبه، در مورد آبیاری تست خشکی خاک رو انجام نمی دادم و شاید آبیاری بیش از اندازه داشتم، چون برگ‌های درختم سبز و زرد هر دو می ریختند نتونستم متوجه بشم که آبیاریم چه اشکالی داره. بعد از راهنمایی شما آبیاری کردم منتهی با همون روش تست با خلال دندان که فرمودین مناسب نبوده و آب دادم به گلم، منتهی امروز به عالمه برگ ریخت، فکر کنم موردی مربوط به آبیاری گیاهم رو آزار میده

۱۳۹۹-۱۰-۰۹ ۲۳:۴۴:۰۹

کارشناس شماره ۱

بله باید خاک انتهای گلدان مورد بررسی قرار بگیره تا مطمئن بشین که خاک در ته گلدان در حال غرقآبی شدن نیست . اگر دیدید که خاک ته گلدان خیلی خیس هستش , زمانی که میخواهید گیاه را دوباره در گلدان قرار بدید لایه ی زهکش را بیشتر بریزید شوفاژ یا پکیج دارید ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۰ ۰۰:۱۲:۲۷

سحر احمدی

خیلی ممنون از ‌راهنمایی تون، شوفاژ داریم و این گلدان در فاصله سه متری از شوفاژ هستش. زهکشی به چه صورت باید انجام بدم؟ سوراخ های کف گلدان را بیشتر کنم؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۰ ۱۲:۲۸:۳۸

کارشناس شماره ۱

گیاهان آپارتمانی باید با وسایل گرمایشی فاصله ی کافی داشته باشند .متاسفانه چون لوله های شوفاژ در کف قرار دارد , و گلدان برروی کف قرار دارد, در فصول سرد برای گیاهان مشکلاتی ایجاد میشود . تنها زاموفیلیا است که این گرما را دوست دارد و در این محیط دچار مشکل نمیشود .بهتره گلدان را برروی یک شیء , مثلا یک تکه تخته که کمی قطور باشد قرار بدید به گونه ای که گلدان مستقیما برروی کف قرار نداشته باشد . بله اگر میتوانید سوراخ کف گلدان را بیشتر کنید و محل قرارگیری گلدان را تغییر بدید .بهتره گلدان را در مکانی قرار بدید که کمی (فقط کمی) خنکتر باشد . و آبیاری را با خشک بودن خاک انجام بدید .ببینید وضعیت گیاه با این شرایط تغییر میکند یا خیر ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۰ ۱۹:۲۱:۱۴

سحر احمدی

گلدونم رو عوض کردم و تقریبا ریشه گیاه تمام گلدونم رو گرفته بود، طفلی جاش خیلی تنگ بود، الان یک هفته گذشته و برگریزی اش خیلی کمتر شده و فکر کنم رو به بهبوده، ممنونم از کمکتون

۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۶:۴۸:۱۴

کارشناس شماره ۱

خداروشکر

۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۱۷:۴۴:۲۵

سحر احمدی

امروز توجه کردم دیدم زیر برگ های گلم، درسته در نقطه اتصال به شاخه یه ماده سفید رنگ نسبتا صفتی هست که به راحتی جدا میشه و یکم چرب هستش، مطابق عکس زیر خیلی از برگ‌های گلم بود، این آفته؟

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۱۲:۳۱:۵۱

کارشناس شماره ۱

سلام وقتتون بخیر .گیاه شما به آفت حشره دچار شده است و باید با سم دیازینون سمپاشی شود .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . دو هفته ی بعد سمپاشی را تکرار نمایید .قبل از سمپاشی , تمام برگ ها را از آثار آفت پاک نمایید و بعد سمپاشی را انجام دهید .

۱۳۹۹-۱۰-۲۱ ۲۲:۰۹:۴۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@