پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
حمیرا پرنیان
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۲۶
وقتخوش من دو سالیه سه شاخه بامبو دارم رشد خوبی داشتن و نورشون هم مناسبه.هر دو سه هفته یکبار ابشون عوض میشه و قطرهی کهصوص رشد به ابشون اضافه میشه چون خیلی قد کشیده بودن اونها رو هرس کردم و دوباره جوونه زدن. اما چند وقتیه که میبینم نوک برگهای مخصوصا پایینی سوختگی پیدا کرده و ریشهها سیاه شدن. با کمی تحقیق متوجه شدم که تو این فصل نیاز به کوددهی نیست و قطره رو قطع کردم. ریشهها رو شستشو دادم بهتر شد اما همچنان قدری از سیاهی باقیه و فکر میکنم کرک سفیدی یه جاهایی دور ریشه میبینم. عکس بامبوها رو ضمیمه میکنم میخوام بدونم مشکلی پیش اومده یا رنگ ریشهها طبیعیه؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر در تصویر ارسالی وضعیت ریشه به درستی مشخص نیست .لطفا گیاه را از آب درآورده و عکسی واضح از ریشه ها ارسال نمایید .
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
ریشه ها تو عکس سالم به نظر میرسند . کمی ریشه ها را با دست به آرامی بکشید ببینید به راحتی جدا میشوند یا خیر ؟ اگر جدا شند تمام قسمتهایی که این شکلی هستند را جدا کنید تا فقط ریشه ی سالم باقی بمونه و اگر هم پوسیدگی ندارند که ریشه ها سالم هستند و موردی ندارند . خشکی نوک برگها میتونه از گرم و خشک بودن محیط یا نوسان دمای محیط باشه .سعی کنید مکان نگهداری زیاد گرم نباشه و گلدان در نزدیک وسایل گرمایشی قرار نداشته باشه .