پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

bahar

تعداد سوال: ۱

شفلرا ویژه

تعداد بازدید ۶۷۲

سلام، وقتتون بخیر یه مدته که حس می کنم گلم بی حال هست و برگ های جدیدش دارن چروک می شن و از دیروز هم متوجه شدم ریزش برگ داره، همینطور ریزش برگ سالم های زیری. حدود چنتا برگ قهوه ای هم دیدم که الان ۲ تا سه تا هست. وقتی سطح خاکش خشک می شه اب می دم، نور غیر مستقیم داره و گاهی هم میزارم جاایی که نور بیشتر داشته باشه. باید چی کار کنم حالش بهتر بشه و برگ جدید بده؟؟

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۱۳ ۱۳:۰۱:۰۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر شفلرا ابلق به نور زیادی نیاز دارد و کمبود نور گیاه را ضعیف کرده و گیاه دچار ریزش برگ میشود .بهتره گلدان را بصورت ثابت در مکانی پرنور قرار بدید و آبیاری را همزمان با خشکی خاک انجام بدید .سعی کنید مکان نگهداری گیاه زیاد گرم و با هوایی دم کرده و مانده , نباشد .هر چه مکان نگهداری خنک و تهویه ی محیط مناسبتر باشد گیاه شادابتر است . البته چروک شدن برگها و حالت چین خوردگی و لکه های قهوه ای میتواند نشانه ی وجود آفت هم باشد که در این صورت باید با سم حشره کش و قارچ کش گیاه را سمپاشی نمایید . در فصول سرد شفلرا کم رشد شده و کمتر برگدهی میکند اما با شروع بهار و فصول رشد دوباره برگدهی سرعت بیشتری میگیرد . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم .

۱۳۹۹-۱۰-۱۳ ۲۳:۱۳:۲۹

bahar

تعداد سوال: ۱

ممنون از پاسختون، از چه سم و قارچ کشی استفاده کنم؟ و فاصله گیاه تا پنجره ۳ متر هست و نور خوبی رو داره. البته به نظر خودم.در طول روز نورگیر هست.

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۱۳ ۲۳:۲۱:۴۶

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

قارچ کش کاربندازیم و حشره کش دورسبان . فاصله اش از پنجره زیاده ببریدش نزدیکتر .

۱۳۹۹-۱۰-۱۳ ۲۳:۲۳:۰۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@