پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
الهام جعفری
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۵۰۵
سلام وقت بخیر ببخشید من حدود ۳سال هست که بونسای رو دارم ولی الان یک هفته س که برگاش همه دارن زرد میشن و می ریزن جاش رو تغییری هم ندادم میشه بهم کمک کنید کود هم دادم ولی تاثیر نداشت این برگایی که ریختن مجدد رشد میکنن؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .معمولا علت زردی برگهای بونسای نامنظم بودن آبیاری و یا افراط و تفریط در آبیاری و گرما و تهویه ی نامناسب محیط یا نوسان دمای محیط است .بهتره گلدان را در مکانی پرنور و دارای تهویه ی مناسب و دمای متعادل (کمی خنک) قرار دهید و به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید .فعلا کوددهی را متوقف کنید اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم .
الهام جعفری
لازم نییت کود رو عوض کنم؟ چون احساس میکنم کود خوب نبوده واینکه خاکش رو تا حالا عوض نکردم
کارشناس شماره ۱
زمستان و اواخر پاییز زمان کوددهی به گیاهان آپارتمانی نیست .کوددهی بهتره در بهار و هر دو هفته یکبار به مقدار توصیه شده انجام شود .خاک گلدان هم بهتره در بهار تعویض بشه مگر اینکه گیاه به شدت در حال خزان کردن باشه و مشکل ریشه ای داشته باشه در اینصورت میتونید خاک را تعویض و در همین حین ریشه ها را نیز از نظر سلامت چک کنید . فعلا سعی کنید تو شرایط یکنواخت دمایی اونرو نگه دارید و. آبیاری را منظم کنید ببینید چه واکنشی نشون میده .
الهام جعفری
آب رو به برگ ها اسپری کنم؟ یا اینکه به خاک آب بدم؟
کارشناس شماره ۱
آب به خاک بدید .گاهی ا.قات روی برگها اسپری کنید البته تو این فصل کمتر اسپری کنید .
الهام جعفری
ممنون بابت راهنماییتون لطف کردید
کارشناس شماره ۱
موفق باشید