پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

راحله رزاقی

تعداد سوال: ۱

آسیب برگ زامیفولیا ویژه

تعداد بازدید ۴۷۵

سلام،وقت بخیر، ما زامیفولیاهامونو توگلخونه و توزمینی که حدود۶۰ سانت ازکف خاک ریختیم کاشتیم وعلاوه بر گرمایش هوایی گرمایش ازکف هم داریم، ولی چون اینجا رطوبت هوازیاده ازسقف گلخونه مرتب ریزش آب داریم، والان چنروزی هست که برگهای زامیفولیاها لکه های قهوه ای زده ولی ریشه ها سالمه سالمن وریزومها هم سفت وطبیعی، به نظرتون گلها دچار قارچ شدن؟

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۱۵ ۱۵:۲۸:۰۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . فقط برگهایی که روشون آب ریخته شده به این لکه ها دچار شدند ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۰۰:۲۸:۳۵

راحله رزاقی

بله و تمام برگهایی که سبز تیره هستن لک شدن وسبز روشن ها ظاهرا سالم هستن

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۰۷:۰۸:۲۸

راحله رزاقی

سلام مجدد، آیا کود دهی هم میتونه علت این مشکل پیش آمده باشه؟ چون همسرم امروزبه من گفتن که به این گلها کودحاوی اسید آمینه دادن چندروز پیش

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۱۴:۰۷:۱۴

کارشناس شماره ۱

سلام .بله ظاهرا" گیاه شما بعلت عاملی بیرونی (حالا یا استفاده از کود با غلظت نادرست و یا چکه کردن سقف گلخانه ) دچار لکه برگی شده است و فعلا نیازی به استفاده از سم خاصی نیست . اما اگر به مرور این لکه ها به برگهای بالایی هم سرایت کردند (البته بدون وجود عوامل فوق ) نشان دهنده ی اینست که گیاه دچار بیماری شده است و باید اقدامات لازم انجام شود .

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۲۲:۵۴:۱۵

راحله رزاقی

سپاس ازپاسخگویی شما، برگهای لک شده رو به نظرتون جدا کنم و برای تکثیر استفاده کنم یا فعلا دست نزنم تا ببینم چه اتفاقی میفته

۱۳۹۹-۱۰-۱۷ ۱۱:۵۲:۲۱

کارشناس شماره ۱

فعلا دست نزنید اگر بعد از یه مدت دیدید که در حال خراب شدن هستند برای اینکه ساقه آسیب نبینه برگ رو قطع کنید .

۱۳۹۹-۱۰-۱۸ ۰۰:۲۰:۲۳

راحله رزاقی

سپاس فراوان

۱۳۹۹-۱۰-۱۸ ۰۹:۲۸:۰۶

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۳۹۹-۱۰-۱۹ ۰۰:۳۰:۵۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@