پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زينب جعفري نژاد

تعداد سوال: ۱

گل انتوريوم ویژه

تعداد بازدید ۳۹۳

سلام خسته نباشيد گياه انوتريوم من بعد از يه مدت كه گل و برگ داد گل و برگش اندازه اش ديگه بزرگ نشدن درصورتي كه قبلا رشد ميكردن و بزرگ ميشدن و اينكه گل انتوريوم من قبلا قرمز بود اما الان رنگش كم رنگ شده صورتي رنگ شده ممنون ميشم بگيد مشكل از كجاست

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۰۰:۴۹:۰۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .علت کمرنگ شدن گلهای آنتوریوم , اگر مدتی است که گلها بر روی گیاه قرارداشته اند , طبیعی است و گلها در حال از بین رفتن هستند .اما اگر گلها از زمانی که باز میشوند کمرنگ هستند میتواند بعلت نور کم محیط و کمبود مواد غذایی و ریزمغذی ها در خاک باشد . اگر تا به حال به گیاه کود نداده اید و خاک گلدان فاقد مواد غذایی است میتوانید ماهی یکبار در زمستان و هر دو هفته یکبار در بهار و تابستان گیاه را با کودهای سه بیست و پتاس بالا به تناوب تغذیه نمایید .اگر سوال دیگه ای راجع به این گیاه دارید در خدمتتونم

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۰۱:۰۳:۵۰

زينب جعفري نژاد

ميشه ابياري گياه هم به من بگيد كه چه جوري هست ؟ اگر نور زرد چراغ هم براش بزاريم خوب ميشه يا نه ؟ اين كود و پتاسي كه گفتين جاي خاصي داره ازكجا ميشه تهيه كرد ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۱۳:۰۳:۵۸

زينب جعفري نژاد

ميشه نور زرد چراغ هم براش گذاشت ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۱۸:۱۲:۲۸

زينب جعفري نژاد

كود و پتاس رو از كجا ميشه تهيه كرد جاي خاصي داره ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۱۸:۱۳:۲۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

کود را میتوانید از فروشگاههایی که لوازم باغبانی و کود و سم میفروشند تهیه نمایید .بهتره به گیاه زمانی آب بدید که سطح خاک گلدان خشک شده باشد و اگر نور محیط کم باشد و محیط فاقد پنجره ی نورگیر است میتوانید از نور مصنوعی برای گیاه استفاده نمایید

۱۳۹۹-۱۰-۱۶ ۲۳:۳۰:۰۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@