پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
الهام صهبا
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۷۶
سلام،کاج مطبق من زرد و خسک شده است دوبار در هفته ابیاری کردم و غبار پاشی هررور و جزیره درست کردم ،نورس غیر مستقیم، به توصیه یکی از دوستان ابیاری را کمتر کردم اما بدترشد،تیا کالمل خشک شده؟ یا امیدی به بهبودش هست؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . گیاه شما بسیار آسیب دیده است .محیط گرم و بدون تهویه مناسب و افراط و تفریط در آبیاری میتوانید باعث خشک شدن گیاه شود .از طرفی رطوبت زیاد هم میتواند باعث بروز بیماری قارچی شود .کاج مطبق در برابر بیماری قارچی بسیار حساس است .بهتره گلدان را در مکانی خنک قرار دهید اگر طبقه ی بالا شاداب شد میتوان گیاه را نجات داد .اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم .
الهام صهبا
تا چه جد خنک؟ در بالکن و هوای آزاد بگذارم؟ چطوری ابیاری کنم؟ کوددهی می تواند کمک کند؟
کارشناس شماره ۱
دمای بین 5 تا 16 درجه برای کاج مطبق دمای ایده آل هستش .کدوم شهر تشریف دارید ؟
الهام صهبا
تهران
کارشناس شماره ۱
میتونید گلدان را در بالکن قرار بدید اما در زمانی که دما کمتر 5 درجه است روی گیاه را با نایلون بپوشانید .
الهام صهبا
ابیاری به چه صورت باشد؟ کود دهی چطور؟ ایا کود کمکی می کنه؟
کارشناس شماره ۱
بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد زمانی که هوا خنکه به آبیاری کمتری نیاز داره و میتونید بهار به بعد هر دو هفته یکبار با کود اوره و آهن به تناوب و بصورت جداگانه تغذیه اش کنید .
کارشناس شماره ۱
این تاپیک مربوط به کاج مطبق است .لطفا سوالات خود در مورد سایر گیاهان را در تالار مربوط به همان گیاه مطرح نمایید . از همراهی تون متشکریم .
الهام صهبا
اسم گیاه را نمیدانم
کارشناس شماره ۱
نام گیاه آنتوریوم است که میتوانید در تالار سایر گیاهان تاپیکی با عنوان آنتوریوم , تعریف نمایید و سوالات خود در مورد این گیاه را در آن تاپیک ارسال نمایید .