پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

کیمیا نیک صالحی

تعداد سوال: ۶

باز شدن سانسوریا ویژه

تعداد بازدید ۴۵۶

سلام. من یدونه سانسوریا پاکوتاه داشتم که دو تا پاجوش داشت. تابستون پاجوش ها رو جدا کردم و توی گلدون جدید کاشتم. الان مدتیه که حس میکنم انگار برگ ها دارن باز و از هم دور میشن و کمی هم به بیرون خم شدن. میخواستم ببینم طبیعیه یا کاری باید بکنم. خاکش هم تهویش مناسبه و زود خشک میشه. هفته ای یک بار ابیاریش میکنم. نور مستقیم هم بهش نمیخوره. شب ها هم از پنجره دورش میکنم که سرد نباشه. ممنون میشم راهنماییم کنین

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۱۹ ۱۰:۳۷:۱۴

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . آیا برگها حالت چروک (حتی به مقدار کم ) دارند ؟

۱۳۹۹-۱۰-۱۹ ۲۳:۱۵:۰۹

کیمیا نیک صالحی

تعداد سوال: ۶

خیر

۱۳۹۹-۱۰-۱۹ ۲۳:۵۲:۳۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سعی کنید گلدانها را در مکانی خنکتر قرار دهید و آبیاری را در زمان خشکی خاک انجام دهید . اگر خاک گلدان کمی نشست کرده دور گیاه را با خاک پر کنید .مدتی از گیاه به این نحو نگهداری کنید البته با رشد کردن برگهای جدید , طبیعتا برگهای زیرین کمی از هم باز میشوند تا فضای کافی برای برگهای جدید ایجاد شود .در اینگونه مواقع اگر گیاه مشکل چروک شدن برگ و یا پوسیدگی نداشته باشد , جای نگرانی نیست .

۱۳۹۹-۱۰-۲۰ ۲۲:۱۹:۰۶
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@