پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
الهام سعیدی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۱۵۷۵
قطره بنسای و قارچ کش تالین رو به من پیشنهاد دادن. شما تایید میکنید؟ چطور باید استفاده کنم؟
الهام سعیدی
عکس از قسمت زیرین ساقه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .معمولا علت کمرنگ شدن برگهای بامبو گرمای محیط و یا نوسان دمای محیط است و یا نور خیلی کم و یا زیاد است .بهتره گلدان را مدتی در دمایی خنکتر (کمی خنک ) قرار دهید و ببینید روند روشن شدن برگها متوقف و یا کند میشود یا خیر ؟ در غیر اینصورت میتوانید به گیاه قطره ی تقویتی بدهید .عده ای معتقدند که این نقاط برجسته ریشه های هوایی هستند که برروی ساقه به وجود آمده اند و عده ای آنرا بیماری قارچی میدانند که با مصرف قارچ کش ممکنه پیشرفت نکنند . بهر حال بامبو ها بعد از مدتی باید هرس شوند و در نهایت زمانی که ریشه ها خیلی زیاد شوند بهتره گیاه به خاک انتقال پیدا کند . میتوانید ساقه را از هر جا که تمایل دارید قطع کنید تا شاهد رشد جوانه های جدید برروی گیاه شوید . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم .
الهام سعیدی
یک دنیا سپاس از راهنمایی شما بزرگوار. فقط یه موضوع دیگه اینکه بهتره برای هرس ساقه ها رو از چه قسمتی و چند سانتی متری زمین قطع کنم؟
کارشناس شماره ۱
بهتره قبل از قلمه زدن , قسمتهای آسیب دیده ی ساقه را قطع کنید و قلمه را از ساقه های سالم برداشت نمایید . هر قسمت از ساقه را که بعنوان قلمه برداشت میکنید , بهتره از حدود 20 سانت کمتر نباشد به هر حال ارتفاع قلمه بستگی به گلدانی دارد که میخواهید قلمه ها را برای ریشه دار شدن در آن قرار دهید و اندازه ی قلمه ها باید متناسب با گلدان باشد . بهتره ساقه ای که به عنوان قلمه انتخاب کرده اید را از زیر گره قطع نمایید .
کارشناس شماره ۱
در مورد هرس کردن هم باید ابتدا قسمتهای آسیب دیده را حذف و سرشاخه ها را از جایی که , تمایل دارید جوانه های جانبی رشد نمایند , از همان قسمت و از بالای گره قطع نمایید .