پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مینا ملکان

تعداد سوال: ۱

شرایط نگهداری از گیاه ویژه

تعداد بازدید ۴۰۴

سلام وقتتون بخیر من یه گیاه کادو گرفتم که مطمئن نیستم اما فکر کنم اسمش لودوجیا رپنس باشه معادل فارسیش هم میشه پشت قرمزی از اول توی محفظه شیشه ای بود و برگ هاش رنگ سبز و سرخابی قشنگی داشت الان رنگش کدر شده و اصلا شرایط نگهداریشو نمیدونم میشه راهنماییم کنید شنیدم حتی لازم نیست توی شیشه باشه🤷🏻‍♀️ عکسی که گذاشتم برای روزای اولِ الان کدر شده و قرمزیاش کم شده...☹

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۲ ۲۰:۱۰:۵۳

مینا ملکان

تعداد سوال: ۱

اینم عکس الانش البته توی عکس خیلی سبز بنظر میاد ولی حس میکنم حالش خوب نیست☹

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۲ ۲۰:۱۵:۵۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .بله گیاه شما لودویجیا ریپنس هستش و از گیاهان آکواریومی و آبزی است البته این گیاه بعنوان یک گیاه گلدانی هم میتواند به زندگی ادامه دهد . دمای ملابم , نور متوسط , و رطوبت کافی از نیاز های این گیاه است .اگر گیاه در تراریوم قرار دارد حتما باید گاهی اوقات برای تعویض هوا و متناسب کردن رطوبت , درب تراریوم را بردارید . نور زیاد , نوسان دما یا سرما و گرمای زیاد باعث تغییر رنگ برگها و افراط در آبیاری و رطوبت بیش از اندازه ی خاک , سبب پوسیدگی گیاه میشود .از طریق قلمه ی ساقه به راحتی تکثیر میشود .اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم .

۱۳۹۹-۱۰-۲۳ ۰۰:۰۳:۲۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@