پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
معصومه محمدی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۹۱
من دوماهی هست ک خریدمش اولش ک برگاش ریخت بخاطرجابجاییش اماالان چندوقتیه ک برگ جدیدوتازه زده ولی گیاهم داخل خاکش حشره های عجیبوکرموهزارپاداره وبطورعجیبی نگرانم لطفاکمکم کنید؟
معصومه محمدی
میشه لطفا جواب بدید؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .معمولا علت فعالیت حشرات و هزارپا در خاک گلدان رطوبت بالاست . سعی کنید زمانی به گلدان آب دهید که خاک کمی خشک شده باشه و اجازه ندید آب در زیرگلدانی باقی بمونه و بعد از هر بار آبیاری بلافاصله آب جمع شده در زیرگلدانی را خالی نمایید .اگر تعداد حشرات خیلی زیاد است میتوانید از سم دیازینون برای از بین بردن آنها استفاده نمایید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بعد از سمپاشی گیاه باید در شرایط مناسبی قرار بگیرد .اگر نحوه ی نگهداری از نظر رطوبت و دما مانند قبل باشد و کنترل نشود نه تنها سمپاشی تاثیری نخواهد داشت بلکه موجب میشود گیاه دوباره به همان آفت دچار شود . اگر سوال ی در این مورد دارید در خدمتتونم .
معصومه محمدی
بله درسته.این سم روازکجاتهیه کنم؟بعد من آپارتمان نشین هستم گل روکه نمیتونم تکون بدم میشه داخل خونه سم پاشی کرد؟سم پاشی به چه صورت هستش؟
کارشناس شماره ۱
سم رو میتونید از فروشگاههایی که لوازم باغبانی و کود و سم میفروشند تهیه نمایید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بهر حال سمپاشی در منزل عواقبی را هم برای خودتان و هم برای گیاه دارد . مگر اینکه در زمان سمپاشی تمام درو پنجره ها را باز کنید .البته سمپاشی گیاهی به این بزرگی حتما باعث آلوده شدن وسایل منزل هم میشه پس بهتره در بیرون از منزل سمپاشی کنید .
معصومه محمدی
آهان درسته چشم.فقط سم پاشی روچطورانجام بدم یااینکه برشورداره خودش؟
کارشناس شماره ۱
معمولا برروی بسته ی سم , طریقه مصرف و یا دوز مصرفی نوشته شده است . حدود 1 قاشق چایخوری را در یک لیتر آب حل کنید .و روی گیاه و خاک گلدان اسپری نمایید .سعی کنید تمام قسمتهای گیاه با سم شسته شود . اگر بعد از سمپاشی دوباره تعداد محدودی از آفات را مشاهده کردید , دو هفته ی بعد سمپاشی را تکرار نمایید .
معصومه محمدی
خیلی ممنون لطف کردید