پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

علیرضا مرادی

تعداد سوال: ۳

کامپکت ویژه

تعداد بازدید ۷۲۱

سلام وقتتون بخیر من یک دراسنا کامپکت از گلفروشی خریدم و همانجا گلدانش رو عوض کرد و بعد یه مدتی انگار خیلی گلدانش بزرگ بود و من گلدانش رو یک مقدار کوچک کردم هنگام تعویص گلدان خاکش خیس بود و یه مقدار از ریشه اش کنده شد و وقتی که در گلدان قبلی اش بود من دوبار با فاصله یک ماه به آن کود سه بیست دادم حالا یه مدتی است که با حدود یک متر فاصله از پنجره بهش آفتاب میخوره و براش جزیره درست کردم ولی انگار حالش خوب نیست برگپاش نامرتب و برگ های زیرش چندتا زرد شده و برگها به آویزان شدند اگه راهنمایی بکنید که من باید برای گل چه کار کنم ممنون میشم

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۴ ۰۰:۴۵:۱۸

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر . دراسنا کامپکت گیاهی سایه دوسته و بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد برای اینکه متوجه شوید خاک گلدان در عمق خشک است یا هنوز رطوبت دارد میتوانید یک سیخ چوبی در خاک فرو کرده و چند ثانیه نگه دارید بعد سیخ را بیرون بیاورید اگر ذرات خاک به سیخ چسبیده باشد نشان دهنده ی اینست که خاک هنوز رطوبت دارد و نیازی به آبیاری نیست .در غیر اینصورت و در صورتی که سیخ چوبی خشک و بدون ذرات خاک باشد ، میتوانید گلدان را آبیاری کنید . کوددهی اکثر گیاهان باید در فصل رشد ( بهار و تابستان ) هر دو هفته یکبار انجام شود و با شروع فصول سرد باید کوددهی قطع شود .کوددهی بیش از اندازه و بیش از مقدار توصیه شده میتواند برای گیاه مشکلاتی را ایجاد کند . بهتره مدتی آبیاری را کنترل نمایید و سعی کنید گلدان در مکانی که کمی خنک است نگهداری شود . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم .

۱۳۹۹-۱۰-۲۵ ۰۱:۰۵:۲۹

علیرضا مرادی

سلام برگ های بالایی اش خوب وسبز اند ولی برگ های پایینی ضعیف اند و احتمال ریزش آنها است می خواستم بدونم اگر برگ های پایینی همه بریزند گياه حالت درختچه ای پیدا می کند آیا این گونه برای گياه مشکلی پیدا نمی‌شود و این که اگر آفتاب باحدود یک متر فاصله از پنجره بهش بخورد براش زیاد است؟ و همچنین برگ ها حالت افتاده پیدا کرده؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

۱۳۹۹-۱۰-۲۵ ۰۱:۳۶:۵۰

کارشناس شماره ۱

اگر برگهای بالایی گیاه مشکلی ندارد نشانه ی این است که فعلا گیاه در شرایط خوبی به سر میبرد . بله میتوانید برگهای زیرین را جدا نمایید زیرا در نهایت گیاه مانند عکس ذیل تبدیل به درختچه میشود . نور معمولی اتاق برای این گیاه کافی است چون گیاهی سایه دوسته و حتما نیازی نیست که نوری که از پنجره رد میشود برروی گیاه بتابد . افراط و تفریط در آبیاری و بسته شدن زهکش و یا نوسان دمای محیط میتواند باعث بیحالی برگهای گیاه شود . بهتره به گیاه زمانی آب بدید که خاک گلدان خشک شده باشد و گلدان در مکانی با دمای یکنواخت , کمی خنک , قرار داشته باشد .

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۶ ۰۱:۲۸:۵۶

علیرضا مرادی

ببخشيد یک سوال دیگه اگر من برگ های زیرش رو بچینم بعد برای اینکه ساقه اش ضخیم تر شود باید کاری انجام دهم؟ و این که نور اگر همین طور باشد برایش ضرر دارد؟ من لامپ رشد گياه هم دارم کدومش براش بهتر است؟ و کود مناسب برای این گیاه چیست من کود سه بیست و اسپری دکتر بایو و آیا می توانم در فصل رشد یک بار کود سه بیست بدهم و دو هفته بعد از اسپری دکتر بایو استفاده کنم؟

۱۳۹۹-۱۰-۲۶ ۰۱:۵۱:۴۵

کارشناس شماره ۱

هرس کردن مداوم در فصل رشد باعث ضخیم شدن ساقه میشود . زمستان به کوددهی نیاز نداره فقط بهار و تابستان بهش کود بدید . کود سه بیست که دارای ریز مغذی ها هم باشه براش خوبه وگاهی اوقات هم آهن بدید . نیازی به نور مصنوعی نداره همین نور معمولی اتاق براش کافیه . در مورد کوددهی بله میتوانید با رعایت فاصله ی دو هفته ای , از کودهای مختلف استفاده کنید . اگر گیاه در حال رشد است و مشکلی ندارد از کوددهی زیاد , پرهیز کنید .

۱۳۹۹-۱۰-۲۷ ۰۰:۴۵:۴۰

علیرضا مرادی

خیلی ممنون از راهنمایی خوبتون

۱۳۹۹-۱۰-۲۷ ۰۱:۰۴:۲۴

کارشناس شماره ۱

موفق باشید .

۱۳۹۹-۱۰-۲۷ ۰۱:۰۵:۲۵

علیرضا مرادی

ممنونم

۱۳۹۹-۱۰-۲۷ ۰۱:۴۰:۱۶

علیرضا مرادی

سلام ببخشيد من چون همه برگهایش زیرش خربا بود همه رو چیدم الان فقط یه جوانه بالایی باسه تا برگ بالاش مونده فقط یکم اون جوانه بالاش کج شده ایامشکلی براش پیش میاد و آیا میتونم یه چوب کنارش بزارم و ببندمش؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۰-۲۸ ۱۵:۴۱:۴۷

کارشناس شماره ۱

نیازی به قیم نیست .دیگه باهاش کاری نداشته باشین تا کم کم رشد برگهای بالایی مشاهده بشه .البته چون الان فصل رشد نیست ممکنه این پروسه کمی طول بکشه شما فقط تو این مدت ابیاری و دما رو کنترل کنید .

۱۳۹۹-۱۰-۲۸ ۲۱:۳۸:۴۸

علیرضا مرادی

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی تون

۱۳۹۹-۱۰-۲۸ ۲۱:۴۹:۱۱

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۳۹۹-۱۰-۲۸ ۲۱:۴۹:۴۳

علیرضا مرادی

متشکرم

۱۳۹۹-۱۰-۲۸ ۲۱:۵۴:۵۹

علیرضا مرادی

سلام ببخشیدا من هی سوال میپرسم من خیلی نگرانشم فقط یه چندروزی ساقه اسش ازبالا شروع به خشک شدن کرده و جمع شده این طبیعی یا باید براش کاری انجام بدم

۱۳۹۹-۱۱-۰۱ ۱۴:۱۰:۴۲

کارشناس شماره ۱

سلام لطفا عکس اش رو ارسال کنید

۱۳۹۹-۱۱-۰۱ ۱۷:۱۲:۰۰

علیرضا مرادی

عکسش اینه

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۱-۰۱ ۱۹:۱۴:۵۱

کارشناس شماره ۱

آبیاری اش تو این مدت چجوری انجام میشد؟ ایا قسمتهایی از بالای ساقه نرم هم شده یا فقط خشکه ؟

۱۳۹۹-۱۱-۰۲ ۰۰:۰۶:۳۵

علیرضا مرادی

آبیاری اش رو سطح خاک رو تا یه بند انگشت چک می کردم و بهش آب جوشیده سرد شده می دادم صبح ها هم چند ساعتی پنجره رو براش باز می کردم و هوای تازه بهش می رسید ساقه اش هم بعد از چیدن برگ ها خوب بود اما رفته رفته سیاه و خشک شد و جاهایی که خشک شده سفت هستند ولی در حال پیشروی به سمت پایین است. من اون موقعی که می خواستم گلدونشو عوض کنم خکش رو تو اینترنت خوندم و ازاین خاک های معمولی رو با ترکیب مقداری کود پوسیده دامی و پرلیت براش ریختم

۱۳۹۹-۱۱-۰۲ ۰۳:۰۰:۰۰

کارشناس شماره ۱

باید قسمت سیاه شده رو قطع کنید . تا جایی که اوند گیاه کاملا سالم باشه و هیچ اثری از لکه و سیاهی نداشته باشه . اگر قسمت زیرین ساقه سفت و سالم باشه دوباره جوانه میزنه .این روزها که نوسان دما زیاده ، سعی کنید زمانی که پنجره را برای تهویه باز میکنید ، گلدان در نزدیک پنجره قرارنداشته باشه چون سرما چنین اثری رو برروی ساقه ایجاد میکنه .

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۱-۰۲ ۲۳:۰۰:۳۸
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@