پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
ilnaz e
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۲۴
سلام، وقت بخیر، من۳ ماهه که نخل شامادورا دارم واولین باریه که گیاه آپارتمانی خریدم، دمای اتاق حدود ۲۰ درجه هست وگلدان جلوی پنجره شمالی با نور غیر مستقیمه! ولی برگهای کوچک پایین گلدون به شدت خشک شدن که گویا نشان دهنده آبدهی زیاد هست ولی هزمان نوک اکثر برگها قهوه ای شدن که علائم کم آبی به شمار میاد!!! من هرشب غبار پاشی انجام میدم و تقریبا هفته ای یکبار به گلدون آب میدم و ظرف زیر گلدون روهم خالی از آب میکنم، خواهش میکنممن رو راهنمایی کنید باید چیکار کنم گلدونم هر روز داره زشت تر میشه!!!!!
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بهترین جا برای نخل شامادورا پنجره های شمالی و شرقی هست، پس جای قرار گیری گیاهتون مناسب هست. علت اصلی زرد شدن برگ شامادورا آبیاری زیاد هست که میتونید زهکش روچککنید و از خاکی که جاذب زیاد آب نیست استفاده کنید که باعث باتلاقی شدن خاک نشه. برای آبیاری اجازه بدید سطح خاک کمی خشک باشه بعد آبیاری انجام بشه. از طرفی نوسانات دمایی و جابه جایی گیاه هم میتونه باعث زرد شدن برگ گیاهتون بشه پس تا حد امکان گیاه را جابه جا نکنید و شرایط دمایی یکسانی براش فراهم کنید. اگر برگ های مسن گیاه زرد شدن میتونه به خاطر کمبود مواد غذایی خاک باشه که برای درمان باید در فصل رشد گیاه از کود های مغذی استفاده کنید. غبار پاشی ودرست کردن جزیره و تامین رطوبت گیاه از سوختگی و قهوه ای شدن نوک برگ جلوگیری میکنه.