پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

زینب

تعداد سوال: ۱

بی حال شدن برگ انجیری ویژه

تعداد بازدید ۲۷۴۴

سلام خسته نباشید، من گیاه برگ انجیریمو تقریبا ی هفتست که خریدم، تو این مدت برگ هاش سبزیشون کم شده و دارن بی روح مایل به زرد میشن، قسمتی از برگ هاش خیلیییی زرد شدن و ی جاهایی انگار سوخته، برگ هاش حالت پژمرده دارن و افتادن انگار، خیلی زرد و بی حالن😞😭 لازم هست کود استفاده کنم؟ اگر بله چه کودی؟ میتونم برگاشو با شیر کم چرب تمیز کنم و بعد با اب پاک کنم که تمیز بشه؟ لازم به ذکره که بگم زیر نور مستقیم نیست و پشت پنجرست، البته همون پشت پنجره هم افتاب تند بهش نمیخوره، دمای اتاقم معمولیه و نه گرمه و نه سرد.. اب گفتن هفته ای یکبار بدم، من چک کردم با ی چوب، دیدم اخر اخر چوب تقریبا اندازه مداد، خاک میچسبه.. دور ساقشم با بند بسته بودن، من باز کردم، لازمه کاری کنم؟ خیلی نگران گیاهم هستم لطفا کمکم کنید

۱۳۹۹-۱۱-۰۲ ۱۸:۴۰:۴۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .سیستم گرمایشی منزل شوفاژ یا پکیج یا چیلر و مانند اینها هستش ؟ لطفا عکس گیاه را ارسال نمایید متشکرم

۱۳۹۹-۱۱-۰۲ ۲۳:۱۸:۲۱

زینب

خیر، بخاری هست.. البته من زیاد روشن نمیکنم، هوای اتاقم نه خیلی سرد و نه خیلی گرم هست. پشت پنجره میزارمش، اونجا یکم هوا سرد تر هست. قبلا لای پرده رو یکم باز میزاشتم تا نور بیشتری بهم بخوره اما الان نه

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۱-۰۳ ۰۹:۰۹:۲۲

کارشناس شماره ۱

آیا روی برگها اب اسپری میکنید ؟

۱۳۹۹-۱۱-۰۴ ۰۰:۵۱:۴۵

زینب

نه تاحالا این کارو انجام ندادی. ولی همون موقع که خریدمش با دستمال پارچه ای و اب اروم برگاشو تمیز کردم دیروزم اول باشیر کم چرب، بعد با اب جوشیده شده برگاشو تمیز کردم غبارپاشی هم خیلی شنیدم ولی نمیدونم چیه

۱۳۹۹-۱۱-۰۴ ۰۵:۴۴:۲۷

کارشناس شماره ۱

غبار پاشی یکی از راههای تامین رطوبت گیاه هستش به اینصورت که اب را روی برگها اسپری میکنید طوری که ذرات آب ، مانند ذرات غبار ، یا ، مِه برروی گیاه بریزد . تمیز کردن برگها با شیر یا روغن زیتون یا موادی از این قبیل میتواند به برگهای گیاه آسیب برساند . برگهای گیاه شما در اثر تنش های محیطی دچار لکه شده .نوسان دمای محیط ، گرم و سرد شدن ناگهانی محیط ، و مواردی از این قبیل میتواند باعث بروز لکه برگی و گاهی اوقات بیماری قارچی شود . برای شروع بهتره ابیاری را در زمانی که خاک کمی خشک بود انجام بدید .گاهی اوقات روی ساقه (فقط ساقه ) مه پاشی انجام بدید . اگر از کنار پنجره کمی سرما به گیاه میرسه بهتره کمی گلدان را از پنجره دور کنید . مدتی از گیاه به این شیوه نگهداری کنید ببینید برگهای جدید گیاه باز هم دچار لکه میشوند یا خیر ؟ میتونید از طریق همین تاپیک وضعیت گیاه رو اطلاع بدید .

۱۳۹۹-۱۱-۰۴ ۱۸:۵۲:۵۱

زینب

خیلی ممنونم ? الان همین کارایی که گفتین رو کردم غیر از غبار پاشی، حس میکنم حالش بهتره، فقط ی مورد هست اونم اینکه برگ هاش حالت پژمرده دارن و صاف نیستن، همین طورم اون شکافایی که باید ایجاد بشه ایجاد نشده! دلیلش چیه و چیکار باید بکنم؟ درست کردن جزیره براش مناسبه؟ مه پاشی و غبار پاشی چطور باید انجام بشن؟

۱۳۹۹-۱۱-۰۵ ۲۲:۱۵:۱۶

کارشناس شماره ۱

چون گیاه دچار تنش شده بود باید بهش زمان بدید تا کم کم شاداب شود . برگهایی که پژمرده هستند و آسیب بیشتری دیده اند به مرور زمان یا کاملا سرحال میشوند و یا از بین میروند و این نگران کننده نیست .اما بیشترین توجه را باید به برگهای جدید و یا سالم گیاه داشته باشید که دچار آسیب نشوند .چون مه پاشی را انجام میدهید دیگر نیازی به جزیره نیست . نور کم و نوسان دمای محیط میتواند در ایجاد شکافها موثر باشد . سعی کنید دما بیش از حد بالا نرود و از بهار تا اواخر تابستان میتوانید گیاه را با کود سه بیست تغذیه کنید .

۱۳۹۹-۱۱-۰۵ ۲۲:۲۳:۳۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@