پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
احمد شوشتري
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۴۱
سلام من زاموفیلیام 4 تا ساقه داشت اول ساقه کوچیک برگهاش زرد شد و کلا خشک شد الان میبینم ساقه بلنده داره کج میشه البته یه پاجوش هم در اومده اما فقط اول رشد کرد الان خیلی وقته رشد نکرده مشکل از کجاست من تو زمستون 2 هفته 1 بار آب دادم چرا این مشکل پیش اومده آیا امیدی هست زنده بمونه درمان کنم یا خیر ممنون
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .گیاه شما به علت نامنطم بودن آبیاری و یا افراط و تفریط در آبیاری دچار این مشکلات شده است . زاموفیلیا زمانی که در حال جوانه زنی است به آبیاری منظم نیاز دارد در غیر اینصورت جوانه رشد نمیکند و در جای خود باقی میماند . مکان نگهداری گرم است ؟
احمد شوشتري
تعداد سوال: ۱
سلام گیاه رو تو هال گذاشتم خانه گرم هست ولی نه خیلی ، من نمیدونستم در حال رشد باید بیشتر آب بدم هر جا هم خوندم نوشته بودن زمستان ۲ هفته یک بار تابستان هفته ای یک بار حالا راه حل چیست راه درمان چیه ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
زاموفیلیا چون گرما دوسته ، در زمستان چون محیط به خاطر استفاده از وسایل گرمایشی ، دمای مناسبی داره ، بنابراین در تمام طول سال رشد میکنه .چون گلدان بزرگه بهتره مقدار آبی که در گلدان میریزید بیش از حد نباشد .نیازی نیست کل خاک گلدان در زمان آبیاری خیس شود .بین دو ابیاری اجازه بدید خاک گلدان کاملا خشک شود بعد به اندازه ای آب در گلدان بریزید که مطمئن شوید به ریشه اب رسیده است . میتوانید خشک بودن خاک را با قرار دادن سیخ چوبی در خاک تست کنید .اگر خاک رطوبت داشت نیازی به ابیاری نیست .