پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فردوس بنی نجاریان
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۲۱۶
با سلام من یک گلدان زاموفیلیا رو در حدود 15 روز پیش خریداری کردم اما متاسفانه برگ های آن شروع به زرد شدن به شکل تصویر نموده اند . فقط یکبار آبیاری شده و نزدیک به نور مستقیم نمی باشد و در فاصله حدود 70سانتی متری از رادیاتور با دمای متوسط می باشد . آیا گیاه دچار قارچ شده است ؟ و یا چه اقدامی باید صورت پذیرد؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .در زمان آبیاری چقدر آب در گلدان ریختید ؟
فردوس بنی نجاریان
سلام یک لیوان آب و خاک گلدان کاملا خشک بوده است
کارشناس شماره ۱
آیا زهکش گلدان باز است و اب اضافی از گلدان خارج میشود ؟ حتی به اندازه ی یک یا دو قطره ؟
فردوس بنی نجاریان
سلام بله زهکشی گلدان اشکالی نداره
کارشناس شماره ۱
بهتره یکبار گیاه را با قارچ کش مانکوزب یا کاربندازیم سمپاشی کنید .اگر روند زردی برگها بیشتر شد باید گیاه را از گلدان خارج و ریشه ها را از نظر پوسیدگی چک کنید . سعی کنید محیط نگهداری نوسان دما نداشته باشد . از طریق تمین تاپیک با ما در ارتباط باشید و وضعیت گیاه را اطلاع دهید متشکرم
فردوس بنی نجاریان
سلام متاسفانه برگ ها به شدت زرد شده اند برای تعویض خاک گلدان ازچه خاکی باید استفاده کنم ؟؟؟و اینکه چطور بفمهمم ریشه سالمه یا پوسیده شده ؟؟ ممنون میشم در اسرع وقت جواب بدین چون حال گلم بده ??
کارشناس شماره ۱
میتونید از خاک سبک مثل خاکبرگ استفاده کنید .گیاه را از گلدان دراورده و ریشه را بشورید و عکس بفرستید
فردوس بنی نجاریان
کارشناس شماره ۱
انتهای ریشه ها کمی حالت پوسیدگی داره اونها رو جدا کردید ؟
فردوس بنی نجاریان
نه متاسفانه نمیدونستم باید جدا بشه اگه یه بار دیگه از خاک جداش کنیم شک میشه ؟؟برای اون حشرات سفید رنگ چیکار کنیم ؟؟
کارشناس شماره ۱
نه شوک نمیشه بهرحال باید قسمتهای پوسیده جدا بشه چون میتونه باعث فساد بقیه ی ریشه بشه . حشرات هم میتونید با سم دیازینون از بین ببرید اما حالا که میخواین گیاه رو دوباره دربیارید از خاک ، بهتره کلا خاک گلدون رو تعویض کنید و گلدون رو با آب گرم خوب بشورید و گیاه رو دوباره بکارید . چون ریشه رو اصلاح میکنید بهتره گلدون تون کوچیکتر باشه تا احتمال پوسیدگی کمتر بشه .
فردوس بنی نجاریان
سلام و عرض ادب شنبه گذشته ریشه شسته شد و پوسیدگی ها بطور کامل گرفته شد خاک گلدان مجددا تعویض شد تعداد برگهای زرد بیشتر نشده است اما در خود برگ ها پیشروی کرده اند هنوز آبیاری انجام ندادم .کی آب بدهم ؟با توجه به شستشوی ریشه آیا احتیاجی به سم دیازنون هست ؟نیازی به استفاده از قارچ کش دارد ؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر برگهایی که در حال زرد شدن بودند به مرور کاملا زرد شده و از بین میروند و این طبیعی است حالا باید آبیاری را بسیار بادقت انجام دهید . بگزارید خاک گلدان کاملا خشک شود میتوانید با سیخ چوبی خشکی خاک را تست کنید بعد از خشک بودن خاک به گیاه اب بدهید اما مقدار آبی که در گلدان میریزید باید به اندازه ای باشد که فقط به ریشه آب برسد ، یعنی نیازی نیست خاک گلدان تماما" خیس شود . یکماه بعد میتوانید کوددهی را با کود فسفر بالا شروع کنید . ۱۰-۵۲-۱۰ npk مناسب است .
فردوس بنی نجاریان
بسیار سپاسگزارم
کارشناس شماره ۱
موفق باشید .
فردوس بنی نجاریان
سلام و عرض ادب گلدان من بهتر شد و دو پاجوش هم پیدا کرد منتهی شاخه ها آویزان هستند و بعد از این دو پاجوش رشد چندانی ندارد من هفته ای یکبار اندازه یک لیوان و ماهی یکبار از کود فسفر دار استفاده میکنم میخواستم در مورد اویزانی شاخه ها و میزان ابیاری و .. راهنمایی بفرمایید
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر خداروشکر که حالش بهتره . زمانی که گیاه در حال پاجوش زدن هستش به آبیاری بیشتری نیاز داره .بهتره اجازه بدید خاک گلدان کاملا خشک بشه بعد اب بدید و مقدار آبی که در گلدان میریزید کمی بیشتر از قبل باشه . اگر ساقه هایی که در حال باز شدن به طرفین هستند ، سالمند ، از هم باز شدن انها طبیعی هستش و شما میتونید با یک روبان ساقه ها را جمع کنید البته زیاد سفت نبندید .