پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
علیرضا مرادی
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۶۱۱
سلام وقتتون بخیر من این گل اسپاتی فیلوم مدام برگ های ریز و جمع شده میده بعضی از برگهایش هم نوکشون به سمت داخل خم شده و برگهای ضعیفی دارد و چند روزی است که چیزی شبیه گلش بر روی یکی از برگها جوانه زده من نور مخصوص گیاهان براش روشن کردم و براش جزیره درست کردم و دستگاه بخور سرد هم براش روشن کردم و آبیاری شو سطح خاک رو با سیخ چوبی چک می کنم و بهش میدم و فقط یه کار اشتباهی که کردم این بود که بهش دو سه بار کود دادم
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر از چه کودی استفاده کردید و با چه فاصله زمانی ؟
کارشناس شماره ۲
زهکش گلدون روچک کردید؟ زمانی که اب میدید از ته گلدون از خارج میشه؟
علیرضا مرادی
از کود سه بیست استفاده کردم و وقتی که خاک گلدان رو عوض کردم چنیدن هزار پا بهش چسبیده بود ومن ریشه رو شستم و در داخل گلدان کوچک تر با خاک خوب قرار دادم و زیر گلدان یک لایه شن د ریختم زهکش رو تا حالا بررسی نکردم و لي چون شن درشت ریختم فکر کنم که زهکش خوبی داشته باشد
علیرضا مرادی
از کودم با فاصله زمانی یک ماه استفاده کردم
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر اسپاتی نیاز بالایی به کود نداره و درصورت نیاز به تحریک رد در فصل تابستان و بهار اینکارو انجام بدید . الان دیگه کوددهی و متوقف کنید همین کوددهی زیاد از عوامل پژمردگی گیاهتون هست که برطرف میشه و از طرفی به کلر اب حساسه برای ابیاری از اب تصفیه یا جوشیده به دمای محیط رسیده استفاده کنید. نوسانات دمایی و سرما و افراط و تفریط در ابیاری هم میتونه باعث بی حالی برگ ها بشه هرزمان سطح خاک خشک بود ابیاری کنید و روش های تامین رطوبت گیاهتون هم کاملا درسته.
علیرضا مرادی
فقط ببخشيد من گلدان هایم پشه های سیاه نداره ولی وقتی گلدان هایم رو آبیاری می کنم کرم های ریز سفید در زیر گلدانی هایشان پیدا می شود و فکر کنم که اسپاتی هم از این کرم ها داره چه راهی برای از بین بردن این کرم ها پیشنهاد می کنید و چه سمی برای این کرم ها خوب است؟ من سم سوین پودری، دیازینون دارم کدام آن ها خوب است؟ واینکه آیا نیازی به تعویض گلدان برای اسپاتی هست؟
علیرضا مرادی
و اگر من در فصل رشد بخواهم به گل ها کود بدم حتما قبلش باید آبیاری کنم یا احتیاجی به آبیاری نیست؟
علیرضا مرادی
اسپاتی ام در اتاق یک متر فاصله از پنجره داره و پرده هم جلوی پنجره است دمای اتاق هوای است که کمی خنک است آیا این دما خوبه یا باید گرمتر باشه؟
کارشناس شماره ۲
برای از بین بردن کرم های گلدان ، گلدان را تقریبا 12 ساعت در تشت آب قرار دهید تا کرم ها از زیر گلدان خارج بشن
کارشناس شماره ۲
سم سوین برای از بین بردن حشرات مناسبه که با آب مخلوط و روی سطح خاک ابیاری کنید. کوددهی را در تابستان و بهار با کود سه بیست انجام دهید و زمانی که خاک خشک باشه توان جذب کمتری داره پس قبلش ابیاری انجام بشه توان جذب کود بالا میره. دمای بالای 15 درجه براش مناسبه و اگر دما از این اندازه کمتره حتما به جای گرمتری منتقل کنید.
علیرضا مرادی
خیلی ممنون از راهنمایی تون
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم.
علیرضا مرادی
سلام ببخشيد من سم سوین رو یک قاشق چایخوری با یک لیتر آب حل کردم و زمانی که خاک خشک بود به عنوان آب آبیاری ریختم پای گلدون هام اما بازم این کرم هارو میبینم و هنوز ازبین نرفتن باید چه کار کنم؟ آیا سم قوی تری باید بریزم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر سم رو یکبار مصرف کردید؟
علیرضا مرادی
بله یکبار استفاده کردم
کارشناس شماره ۲
سم رو به فاصله یک هفته باز هم تکرار کنید حداقل ۳ بار سمپاشی کنید . حتما از روش قرار دادن گلدان در تشت اب هم استفاده کنید تا کرم ها از زیر گلدان خارج بشه
علیرضا مرادی
ممنون از راهنمایی تون
علیرضا مرادی
ببخشيد یه سوال دیگه اسپاتی من گل داده و گلش یواش یواش داره باز میشه اگر این گل عمرش تمام بشه آیا می شود از آن ها بذر گرفت و آنها را کاشت و اگر می شود لطفا نحوه بذر گرفتن از گل و نحوه کاشت آن را توضیح بدید. ممنون میشم از راهنمایی هاتون
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر برای تکثیر از طریق بذر بعد از قهوهای شدن گلها و پوشش بذر( به شکلی که در عکس پیوست مشاهده می کنید) پوشش بذرها را با یک چاقوی تیز شکافته و بذرها را در یک بستر سبک و مرطوب به شکل سطحی بکارید و لایه نازکی از بستر کاشت روی بذر قرار بدید و دمای محیط را حدود ۲۲-۲۰ درجه سانتیگراد نگهدارید وجود نور برای تسریع در جوانه زنی بذرها لازمه، پس بهتره ظرف محتوی جوانهها را در محیطی روشن و به دور از نور آفتاب قرار بدید. کشیدن پلاستیک شفاف روی بستر کشت بذرها به جوانه زنی کمک میکنه. اگه همه ی شرایط مناسب باشه طی ۱۰ روز شاهد جوانه زنی بذرها خواهید بود.