پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سبحان رحمتی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۷۴
ببخشید من یه گل پرنده بهشتی دارم که لبه های بیرونی برگ هاش شروع به زرد شدن کرده یه حالتی شبیه به زنگ زدگی و لبه برگ ها از بیرون به سمت وسط برگ شروع به برش های عرضی کرده و بعضی از برگ هاش هم از وسط دچار این حالت زنگ زدگی شده و چندتای سوراخ هم توش ایجاد شده دو یا سه تا از برگ ها هم نوک برگ ها به سمت داخل داره کاملا زرد و خشک میشه لطف میکنین راهنماییم کنین
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .گیاه در چه محیطی از نظر نور و دما قرار داره ؟ آبیاری به چه نحو انجام میشه ؟ لطفا عکس گیاه را ارسال نمایید .لطفا در تصویر ارسالی ، تمام گیاه و گلدان مشخص باشد
سبحان رحمتی
سلام وقتتون بخیر در فضای داخلی یک فروشگاه قرار داره آفتاب مستقیم هم تو روز سه ساعت بهش میتابه چشم عکس براتون میفرستم
کارشناس شماره ۱
عکس ارسال نشده لطفا دوباره تلاش کنید ایا روی برگها اب اسپری کردید ؟
سبحان رحمتی
وقتتون بخیر والا من از دیروز هر چی تلاش میکنم تصویر ثبت و ارسال نمیشه شما یه شماره واتس آپ ندارید که عکسارو براتون بفرستم؟
کارشناس شماره ۱
لطفا به این شماره عکس را ارسال کنید ۰۹۳۸۲۶۳۱۵۰۳
کارشناس شماره ۱
سلام مجدد و وقت بخیر . گیاه چه مدتی هستش که تو این گلدون قرار داره ؟ آیا از کنار گیاه رفت و آمد ، انجام میشه ؟
سبحان رحمتی
سلام وقتتون بخیر سپاس از پیگیریتون، حدود چهل روز هستش که من گیاه رو خریدم و همون موقع داخل این گلدون کاشتم ولی متاسفانه گل به سمت بدی رفت، تمام ساقه هایی که از گیاه قطع کرده بودن (قبل از خرید) دارن خشک میشن و برگ هاشم که ملاحظه فرمودید، لبه های برگ ها دارن دچار زنگ زدگی میشن و بعضی هاشون لکه زدن و سوراخ شدن
کارشناس شماره ۱
سایز گلدان با حجم گیاه تناسب نداره و گیاه در گلدان بیش از حد انبوه شده .بهتره ساقه هایی که کاملا خشک شده اند را جدا کنید .از گلدانی با دهنه ی گشادتر استفاده کنید طوری که حداقل ۱۵ ۲۰ سانت دور گیاه با لبه ی گلدان فاصله داشته باشه . علت زنگ زدگی برگها میتونه نوسان دمای محیط و یا افراط و تفریط در آبیاری و البته رلت و آمد از کنار گیاه باشه که در این حالت برگها به مرور دچار پارگی هم میشوند . پرنده گیاهی است که به هوای تازه و کمی خنک نیاز دارد پس سعی کنید گلدان را در محیطی خنکتر و پرنور قرار بدید . آیا گیاه در حال رشد است و برگ جدید میزند ؟
سبحان رحمتی
وقت بخیر خیر از زمان تعویض گلدان برگ جدید نداده، اشکال نداره تو این فصل ساقه های خشک رو جدا کنم و گلدان رو عوض کنم؟
کارشناس شماره ۱
نه ایرادی نداره چون الان فصل رشدش هستش .دو هفته بعد از تعویض گلدان کوددهی رو براش شروع کنید بهش هر دو هفته یکبار کود پتاس و فسفر بالا بدید
سبحان رحمتی
سپاس از راهنماییتون???
کارشناس شماره ۱
موفق باشید