پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ابوالفضل نجفی

تعداد سوال: ۱

ریختن برگ های بنسای و زرد شدن برگ ویژه

تعداد بازدید ۴۸۴

سلام وقتتون بخیر من دوتا بنسای دارم که کل برگاش زرد شده وریخته و فقط ساقه هاش مونده همه کاراشو میرسم از ابیاری هفته ای یکی دوبار تا ابپاشی به برگاش تو دمای خونه که بخاری گازی روشنه نگاه داری میشه با نور غیر مستقیم کود هم از گل فروشی گرفتم و دادم ولی فعلا برگاش ریخته و فقط تنه برام مونده لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم تا به روز اول برگردن

۱۳۹۹-۱۱-۱۵ ۱۵:۰۰:۵۲

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال نمایید متشکرم

۱۳۹۹-۱۱-۱۵ ۲۰:۵۴:۲۱

ابوالفضل نجفی

عکسشو چطوری بفرستم براتون

۱۳۹۹-۱۱-۱۵ ۲۲:۳۹:۲۷

کارشناس شماره ۱

از طریق ارم واتس اپ که تو سایت هست میتونید عکس رو ارسال کنید

۱۳۹۹-۱۱-۱۶ ۰۰:۲۲:۴۰

ابوالفضل نجفی

ببخشید عکس فرستادم تو واتساپ کانال گفتن اینجا ادمین هستن تخصص ندارن

۱۳۹۹-۱۱-۱۶ ۱۲:۳۰:۱۳

ابوالفضل نجفی

این عکس بنسای منه

۱۳۹۹-۱۱-۱۶ ۱۲:۴۰:۰۹

کارشناس شماره ۱

عکس رو به این شماره تو واتس اپ بفرستید ۰۹۳۸۲۶۳۱۵۰۳

۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۰۱:۰۶:۲۸

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۲:۵۸:۰۲

کارشناس شماره ۱

دو عامل مهم که باعث ریزش برگ بونسای میشود افراط و تفریط در آبیاری و نور کم ، هستند . اگر گیاه در کنار پنجره ی نورگیر قرار داره لطفا بفرمایید پنجره در چه جهتی است ؟ ( شمال ، جنوب ...)

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۱-۱۷ ۲۳:۰۰:۴۳

ابوالفضل نجفی

من هفته ای دوبار اب میدم یک روز در میونم اسپره میکنم پنجره اتاق هم سمت چپ اتاق قرار داره که نور غیر مستقیم بهشون میخوره

۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۱۴:۰۱:۳۷

کارشناس شماره ۱

گیاهتون به نور بیشتری نیاز داره و بهتره روزها یی که هوا خوبه پنجره را برای عوض شدن هوای محیط باز بگزارید . اب باید هر زمان که خاک گلدان کمی خشک شد بدید . برای رویش مجدد برگها میتوانید از کود سه بیست استفاده کنید .هر دو هفته یکبار بهش کود بدید . روی ساقه ها افت نداره ؟

۱۳۹۹-۱۱-۱۸ ۲۳:۰۰:۳۳

ابوالفضل نجفی

افت ها چطوری مشخص میشه؟؟شاخه های خشکو حرس کنم؟؟

۱۳۹۹-۱۱-۱۹ ۰۲:۴۲:۰۲

کارشناس شماره ۱

روی ساقه و زیر برگ چیز غیر عادی وجود نداره ؟ اگه داره عکس بدید تا نوع افت مشخص بشه . هرس کردن ساقه در فصل بهار باعث تحریک ریشه و پرپشت شدن گیاهتون میشه

۱۳۹۹-۱۱-۱۹ ۲۲:۳۱:۱۸

ابوالفضل نجفی

ن برگی که نمونده روشون رو ساقه هم مشکل خاصی نیست لطفا راح حلی بارام بگین که نمیرن دوباره پر برگ بشن مثل قدیم چکار باید کنم

۱۳۹۹-۱۱-۲۰ ۱۰:۱۸:۳۲

کارشناس شماره ۱

اگر هوای شهرتون ملایم شده و حالت بهاری داره سرشاخه ها را هرس کنید تا گیاه برای برگزایی تحریک شود .میتوانید از کود سه بیست هر دو هفته یکبار برای تغذیه ی گیاه استفاده کنید . اگر ساقه ها تر و زنده باشند و تنه حالت نرم شدگی نداشته باشد دوباره برگدهی شروع میشود . گلدان را در مکانی پرنور قرار بدید و آبیاری را بصورت منظم و همزمان با خشکیِ مقدارِ کمی از خاک انجام بدید .میتونید از طریق همین تاپیک در مورد گیاهتون با ما در ارتباط باشید و وضعیتش رو اطلاع بدید

۱۳۹۹-۱۱-۲۱ ۰۰:۲۴:۰۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@