پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شهرزاد
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۶۸
با سلام و خسته نباشید گل پوتوس من زیر پنجره قرار داره و ساقش تا سقف رفته ولی هر چی برگ تازه در میاره از همون اول میسوزه و اگر هم برگ بزرگ بشه از نوک شروع میکنه ب سوختن و خشک میشه و فقط قسمت پایین گلدون ی کم برگ داره ک اونا هم دارن از نوک برگ خشک میشن و میسوزن یا از وسط برگ سوراخ میشن ( بعضی هاشونم انگار پاره میشن ) یک ماه پیش خاک برگ بهش اضافه کردم هفته یک بار بهش اب میدم وسیله گرمایشی خونه ما شومینس ولی شومینه یه اتاق دیگس و گلدون در اتاق دیگر قرار داره در نزدیکی گلدون بخور سرد قرار دادم گاهی روشن میکنم در خاک گلدون تعدادی حشره های سیاه وجود داره سعی کردم اطلاعات کامل رو ب شما بدم تا دلیل سوختگی گلم رو بدونم ممنون از زحمات شما🙏
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .گیاهتون به احتمال زیاد به افت حشره دچار شده و باید سمپاشی بشه .لطفا عکس گیاه رو ارسال کنید متشکرم
کارشناس شماره ۱
بله گیاهتون هم دچار آفت حشره شده و هم به هرس نیاز داره در غیر اینصورت نمیتونه رشد مطلوبی داشته باشه .بهتره اول سمپاشی با سوین یا دیازینون براش انجام بدید و در بهار وقتی هوا گرمتر شد ساقه های بالایی را هرس کنید تا گیاه تحریک بشه و رشد جوانه های جانبی بیشتر بشه .سمپاشی رو دور از نور و در فضای آزاد انجام بدید و از ماسک و دستکش استفاده کنید .
شهرزاد
ممنون از راهنماییتون بعد یک سوال دیگر سم را به خاک بزنم یا برگ ها و اینکه ایا خاکش مناسبه؟ خاک برگ براش استفاده کردم
کارشناس شماره ۱
بله خاکبرگ براش خوبه .سم رو هم به گیاه بزنید هم روی خاک اسپری کنید .سعی کنید تمام قسمتهای گیاه اعم از ساقه و زیر و روی برگها مخصوصا ساقه و برگهای جوان و بالایی گیاه ، با سم شسته شود
شهرزاد
سم را یک بار استاده کنم کافیه؟ و اینکه پس از سم پاشی گلدون رو سریع بیارم داخل خونه؟ و اینکه من کود سه بیست رو هم تهیه کردم میتونم بعد از سم پاشی این کود رو بهش بدم؟
کارشناس شماره ۱
بهتره برای اطمینان سمپاشی را دوبار با فاصله ی دو هفته انجام بدید .بله میتونید بعد از اینکه سمپاشی کردید و سم روی برگها خشک شد گیاه رو به داخل بیارید . کود سه بیست باعث میشه شیره ی گیاهی افزایش پیدا کنه واین باب میل بعضی آفات هستش .و چون گیاه شما تحت درمان است بهتره فعلا بهش سه بیست ندید و فقط با اب ساده گیاه رو آبیاری کنید .