پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه حوائجی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۰۲
سلام برگهای بنجامینم چند روزیه زرد شده و میریزه. خاک گلدونمم حشره زده. بعضی از شاخه ها پولکهای قهوه ای زده. دقت که کردم انگار بیشتر فقط برگهای اون ساقه هاست که زرد شده و خشک شده و میریزه. ممنونم از راهنماییتون
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر برای تشخیص دقیق تر عکس گیاه را ارسال بفرمایید و با توجه به آفت روی گیاهتون گلدان را از سایر گیاهان جدا کنید
فاطمه حوائجی
بفرمایید
کارشناس شماره ۲
عکستون اپلود نشده لطف بفرمایید به این شماره واتسپ کنید 09183161028
کارشناس شماره ۲
پشت برگ ها علایم تار عنکبوت میبینید؟
فاطمه حوائجی
خیر. فقط همون پولکهای قهوه ای برام سواله کهوچیه و چیکار باید باهاشون بکنم
کارشناس شماره ۲
وقت شما بخیر گیاه شما دچار افت شده که اون پولک های ریز حشرات هستن که از گیاه تغذیه میکنن و باعث ضعیف شدن گیاه میشن. در مرحله اول یک محلول رقیق اب و صابون یا مایع ظرفشویی درست کنید روی پولک ها یا همون حشره ها اسپری کنید و بعد با یک دستمال بقایاشو از گیاه پاک کنید بعد با سم های شیمیایی افت کش برگ ها و سطح خاکتون رو ضدعفونی کنید بعد از 10 روز سمپاشی را تکرار کنید حداکثر سه بار به فاصله 10 روز سمپاشی را انجام بدید. اگر سوالی بود در خدمتتون هستم
فاطمه حوائجی
ممنونم. فقط یه مسئله ای که هست اینه که تو خونه یه نوزاد ۶ ماهه داریم. سمپاشی مشکلی نداره؟ یا سمی که مناسب محیط باشه وجود نداره؟
کارشناس شماره ۲
وقت شما بخیر سمپاشی حتمااا حتمااا در فضای باز و همراه دستکش وماسک انجام بشه.
فاطمه حوائجی
سلام . ممنونم. وقتتون بخیر. گلدون زامیفولیا رو عوض کردم و جوونه به تدریج زرد شد. علتش چیه و راه برگشتی وجود داره؟
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر به تازگی گلدون رو تعویض کردید؟ و میشه عکس گلدونرو بفرستید البته سوالتونرو در تالار زامیفولیا مطرح کنید لطفا