پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

مجید جباری

تعداد سوال: ۱

سلام آگلونما من یکم آبش دیر شده بود از حال رفته بود اب بهش دادم درست شد متاسفانه خودم که نبودم خاکش رو عوض کرده بودن تازه آب خورده بوده و خاک رو عوض کردن الان داره بی حالتر از قبل میشه یکم برگاش هم شروع به زرد شدن کرده چکارش کنم لازم به ذکر جابجا شده قبل از تعویض خاک از ی شهر ب شهر دیگه ای رفته و خاک برگ و ورمی کمپست استفاده شده براش خاک قبلیش هم کرم زیاد داشته ویژه

تعداد بازدید ۴۰۸

سلام آگلونما من یکم آبش دیر شده بود از حال رفته بود اب بهش دادم درست شد متاسفانه خودم که نبودم خاکش رو عوض کرده بودن تازه آب خورده بوده و خاک رو عوض کردن الان داره بی حالتر از قبل میشه یکم برگاش هم شروع به زرد شدن کرده چکارش کنم لازم به ذکر جابجا شده قبل از تعویض خاک از ی شهر ب شهر دیگه ای رفته و خاک برگ و ورمی کمپست استفاده شده براش خاک قبلیش هم کرم زیاد داشت

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۰۱ ۱۵:۳۹:۲۶

مجید جباری

هزار پا و کرم توی خاک قبلیش بود

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۰۱ ۱۵:۴۱:۴۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .تعویض گلدان و جابجایی باعث شده گیاه شما دچار تنش شود . برای اینکه گیاه این تنش را پشت سر بگذارد باید مدتی بهش زمان بدید .در این مدت آبیاری را به موقع انجام بدید و سعی کنید گلدان را در مکانی با نور ملایم تا نیمسایه و خنک قرار بدید .از دادن کود به گیاه فعلا خودداری نمایید . اگر بعد از چند روز حال گیاه بهتر نشد باید از نظر سلامت ریشه و بافت خاک و زهکش مورد بررسی قرار بگیرد .اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم

۱۳۹۹-۱۲-۰۱ ۱۶:۵۸:۱۹

مجید جباری

خاک قبلی چند سانتی پوکه انتهای گلدون بود ولی این خاک نداره انتهای گلدون هم ۱ سوراخ هست

۱۳۹۹-۱۲-۰۲ ۱۷:۰۲:۱۷

کارشناس شماره ۱

اگر سوراخ ته گلدان ریز هستش اونرو کمی بازتر کنید یا دو سوراخ دیگر در ته گلدان ایجاد کنید . بهتره تمام گیاهان گلدانی لایه ی زهکش داشته باشند .میتوانید از سنگریزه و زغال و یا پوکه برای لایه ی زهکش استفاده کنید . چون گیاه دچار تنش شده سعی کنید مکان نگهداری اش بیش از حد گرم نباشه و نور ملایم داشته باشه .

۱۳۹۹-۱۲-۰۲ ۱۸:۱۱:۵۲

مجید جباری

۲۵ روز از جابجاییش به شهر دیگه و ۵ روز از تعویض خاکش میگذره سلامت ریشه رو کی بررسی کنیم

۱۳۹۹-۱۲-۰۲ ۲۲:۵۳:۲۳

کارشناس شماره ۱

بزارید یه ۱۰ ۱۵ روز از تعویض گلدان بگذره اگر سرحال نشد از خاک درش بیارید و ریشه رو چک کنید

۱۳۹۹-۱۲-۰۳ ۰۰:۲۳:۱۴
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@