پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سمانه لبافی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۵۴۶
سلام خسته نباشید ببخشید من یه آگلونما داشتم که میخواستم کنارش یکی دیگه بکارم وقتی از گلدان خارجش کرم یه موجودی مثل هزارپا ولی ریز و شفاف روی ریشه بود و ۳تا از ریشه ها هم خورده شده بود .من ریششو پاک کردم و خاک گلدان رو هم عوض کردم و دوتاشون رو کاشتم از اون روز چندتا از برگاش زرد شد و الان هم به این حالت افتاده چیکارش کنم؟! آیا میشه الان بهش کود ریشه زا و ۲۰-۲۰ بدم؟!
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .احتمالا موجودی که مشاهده کردید خرخاکی بوده یا ماهی نقره ای . که در اثر رطوبت بالا در خاک فعالیت میکنند و از ریشه ی گیاه تغذیه میکنند . چون گیاه از خاک دراورده شده ، طبیعیه که کمی شادابی خود را از دست بده ، بهتره چند روزی گلدان را در مکانی با دمای یکنواخت و کمی خنک با تهویه ی مناسب قرار بدید و آبیاری را همزمان با خشکی خاک انجام بدید تا گیاه کم کم بهبود پیدا کنه .معمولا بعد از یک هفته باید شرایط اش ثابت بشه .اگر نشد ، برای اینکه زودتر سرحال بشه بهتره اونرو مدتی تو آب نگه دارید و زمانی که به خوبی شاداب شد در اوایل بهار اونرو به خاک انتقال داده و در مکان مناسب قرار بدید . از تعویض گلدونتون چند روز گذشته ؟ آیا محیط گرم هستش ؟
سمانه لبافی
حدودا دو هفته هست که گلدان رو تعویض کردم و از هرکدام ۳ برگ بعد تعویض گلدان زد شد و گیاه قبلی برگهایش حالت افتاده پیدا کرده و دوتا برگ هم در حال باز شدنه ولی خیلی روند باز شدن برگش طولانی تر شده نسبت به دفعه قبل و گیاه جدید ریشه خیلی خوبی داشت و الان اون هم کمی برگ هاش افتاده شده ولی در حال برگ دادنه
کارشناس شماره ۱
مدتی گلدان را در محیطی خنکتر با تهویه ی بهتر قرار بدید و قبلش یک ربع گلدان را در ظرف آب قرار بدید تا گیاه سیراب شود و نتیجه ی کارتون رو اطلاع بدید متشکرم .
سمانه لبافی
سلام وقتتون بخیر ببخشید آگلونما من مجدد دوتا از برگ هاش داره زد میشه چیکارش کنم؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر در این سه چهار روز چند بار اب دادید ؟ ایا خاک گلدان در این مدت خشک شده بود ؟
سمانه لبافی
دوبار آبیاری کردم و قبل آبیاری تست کردم که خاک خشک بود بعد آبیاری کردم
کارشناس شماره ۱
گلدون رو مدتی در مکانی خنکتر قرار بدید . بهتره تهویه ی محیط هم مناسب باشه تا کم کم از بیحالی دربیاد . بهر حال چون گلدون در زمان نامناسبی تعویض شده و تو این فصل ، رشد گیاه کند هستش باید بهش زمان بیشتری بدید تا مثل قبل بشه . اگه روند زردی برگها سریع و به تعداد زیاد ، شد ، باید از خاک درش بیارید و وضعیت ریشه رو چک کنید .