پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا مکارمیان
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۰۹
با سلام ، برای من یه بونسای داخل ظرف شیشه ای با درب حبابی مانند از نیمه بهمن هدیه آوردن ، از روزی که اومد داخل خونه در جایی ثابت با نور جنوبی ملایم و میزان آب هفته ای یکبار بدون کلر داشته و هر بار حدود یکساعت دربش رو برداشتم دوباره گذاشتم ( البته طبق توضیحاتی که برای نگهداریش بهم داده بودن ) الان حدود ۵ روزه که برگهای سبز بشدت ریزش داره و البته برگهای جوون هم در حال دراومدن و رشد کردن ، میشه لطفا راهنماییم بفرمایید چه کنم ؟ با تشکر
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .بونسای فیکوس نباید در محفظه ی بسته قرار داشته باشه . لطفا گیاه رو از محفظه خارج و یا درب تراریوم را بردارید . افراط و تفریط در آبیاری و نور کم و تهویه ی نامناسب محیط باعث ریزش برگها میشه .هر زمان خاک گلدان خشک بود بهش آب بدید و گلدان را در مکان پرنور تری قرار بدید .اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم .
زهرا مکارمیان
سپاسگزارم ، فقط اینکه این نوع گلدان یا بهتر بگم ظرفی که داخلش گذاشته شده سوراخی که جهت زهکشی نداره مقدار آب لازم رو هم از سطح خشک که نمیشه متوجه شد چه کنم که آب کم یا زیاد نداده باشم ؟
کارشناس شماره ۱
میتونید با سیخ چوبی که در خاک قرار میدید رطوبت خاک در عمق را تست کنید .البته بهتره در بهار گلدان را تعویض و گیاه را در گلدانی با زهکشی مناسب قرار بدید .
زهرا مکارمیان
سپاسگزارم
کارشناس شماره ۱
موفق باشید