پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زینب جاوید
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۴۳
من بتازگی یه گلدون کوردیلین خریدم ولی متاسفانه الان خاکش پر از پشه شده و نمیدونم چکار کنم البته یه کمی به پشه ها و سطح خاک الکل اسپری کردم ولی فایده نداره البته کمترشدن ولی هنوز هم از بین نرفتن لطفن راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر فعلا ابیاری تون رو کمتر کنید پشه های خاک محیط مرطوب رو بیشتر میپسندن، هر زمان سطح خاک خشک شد ابیاری کنید . برای از بین رفتن کامل پشه ها از،سم مالاتیون استفاده کنید که به دلیل بوی سیری که در سم هست وبرای پشه ها و افات خوشایند نیست هم پشه هارو دور میکنه هم با خاصیت حشره کشی اونارو ازبین میبره . تا زمان تهیه سم میتونید از چند حبه سیر هم استفاده کنید وروی سطح خاکتون بزارید. اگر سوالی بود در خدمتتون هستم
زینب جاوید
تعداد سوال: ۱
ممنون از راهنماییتون ، در توضیحات نحوه استفاده از سم نوشته شده سه مرتبه به فاصله سه روز استفاده شود منظور اینه که سه مرتبه در یک روز اسپری بشه و بعد سه روز فاصله داشته باشه و مجددن سه بار در یک روز اسپری بشه ؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
خواهش میکنم طریقه استفاده سم حداکثر سه بار به فاصله سه روز یعنی شما اگه فردا اسپری کنید دوباره سه روز بعد و بار اخر شش روز بعد اسپری میکنید، این برای درمان هست بعدها هم برای پیشگیری هر ۴۵ روز یکبار اسپری کنید