پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نگار یاری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۶۶۹
با سلام و عرض خسته نباشید. حدود ۴ ماه هست که گیاه زاموفیلیا دارم که یک شاخه بزرگ و یک شاخه کوچک دارد و تا به حال مشکلی نبوده ولی از یک هفته پیش بیخ آخرین برگ ها لک آورده و شروع به سیاه شدن کرده . از ابتدا کنار پنجره بوده و جایش عوض نشده . و به دلیل فصل سرما هم اصلا گلدانش را عوض نکردم و خاکش هم همان خاکی است که از ابتدا بوده .
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت شما بخیر میزان و فواصل ابیاری را میفرمایید لطفا؟ و اینکه زمانیکه اب میدید از،زیر گلدون از خارج میشه؟
نگار یاری
یک روز در میان به اندازه ته استکان آبیاری میکنم و آب اصلا از زیرش خارج نمیشه
کارشناس شماره ۲
وقت شما بخیر آبیاری شما زیاد هست با توجه به فصل سرما که نیاز هست ابیاری را کمتر کنید و تقریبا هر 10 روز یکبار ابیاری را انجام دهید و از طرفی زهکش گلدون شما بسته شده باید زمان ابیاری حتما اب اضافی از زیر گلدون خارج بشه تا خاک انتهای گلدون باتلاقی نشه . زهکش را باز کنید و ابیاری را کمتر کنید هر زمان سطح خاک خشک بود اقدام به ابیاری کنید. اگر سوالی بود در خدمتتون هستم
نگار یاری
خیلی ممنون از راهنماییتون . فقط اگر بخوام جایش را عوض کنم چه زمانی مناسب است و چه خاکی استفاده کنم ؟
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم منظورتون از تعویض جا تعویض گلدون هست؟
نگار یاری
بله
کارشناس شماره ۲
بهترین زمان تعویض گلدان فصل بهار هست وبهترین خاک براش ترکیب کوکوپیت و پرلیت و شن وماسه همراه خاک برگ هست.