پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
بهرامی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۴۴۷
سلام من تقریبا یک ساله این گیاه و دارم و اندازش از گلدون تا برگ ها ۱۱۰ سانتی متر است ساقه گیاه خیلی کج شده میخواستم ببینم لازمه گلدونش رو عوض کنم و بزرگتر بگیرم یا نه؟ بعد اینکه چجوری باید گیاه و قلمه بزنم؟ چند هفته پیش هم یه چیز لوله ای شبیه برگ که داخلش چیزی شبیه ذرت تازه باریک و سفید بود اما بعد یه مدت یکیش خشک شد اما یکیش مونده سمت چپ داخل عکس مشخصه،میخوام ببینم این علفِ یا چیز دیگه ایه؟ ممنونم از راهنماییتون🌹🌹🌹
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر . برای قلمه زنی گیاه بهتره فصل بهار قسمت بالای گیاه رو قطع کنید و در اب یا خاک سبک ریشه دار کنید .بهتره محل قطع ، از جایی باشه که ساقه در حال کج شدن هستش . اگر تمایلی به قلمه زدن ندارید میتوانید یک قیم در کنار گیاه در خاک گلدان قرار داده و گیاه را به آن تکیه دهید و با بند ، وضعیت گیاه را ثابت کنید . اگر گیاه در حال برگ زنی است بهتره فعلا گلدان را تعویض نکنید. خاکهای ارگانیک حاوی بذر گیاهان دیگر هستند که با قرار گرفتن در شرایط محیطی مناسب ، سبز میشوند .بهتره آنها را از گلدان خارج کنید .زیرا برای گیاه دیفن ، نوعی علف هرز محسوب میشوند . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم