پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
هلیا
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۱۴۵۱
سلام وقتتون بخیر امروز روی ساقه گلم ی سری ذرات سفید و بعضی صورتی دیدم اما حرک نمیکردن ایا آفت خاصی هستن و مورد بعدی هم اینه که روی برگ ها مقداری رنگ پریدی وجود داره علت رو میگید و اگه اون ذرات افت هستن با سم کارباریل سمپاشی کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .ایا این ذرات حالت نرم و پنبه ای دارند ؟
هلیا
سلام وقت بخیر نه ذرات نرم نیستن و بحالتی مانند تارعنکبوت بهم متصل اند
کارشناس شماره ۱
آیا وقتی این ذرات رو فشار میدید مایعی تقریبا صورتی رنگ یا قرمز رنگ ازش بیرون میاد ؟
هلیا
نه مثل دونه های شکر هستن
کارشناس شماره ۱
گیاهتون کنه زده باید بهش سم کنه کش بزنید .ابامکتین سم خوبیه .قبل از سمپاشی اثار آفت رو از روی گیاه پاک کنید و بعد سمپاشی رو انجام بدید . سمپاشی را در بیرون از منزل و در مکانی سایه انجام بدید و از ماسک و دستکش استفاده کنید . دو هفته بعد سمپاشی را تکرار کنید .
هلیا
میشه اسم سم رو لطف کنید
کارشناس شماره ۱
متاسیستوکس , آبامکتین سموم مناسبی برای از بین بردن کنه ها هستند .
هلیا
ممنون فقط یه سوال دیگه علت رنگ پریدگی و یکدست نبودن رنگ برگ چیه؟
کارشناس شماره ۱
رنگ پریدگی برگها هم میتونه بعلت کم و زیادی نور باشه و هم وجود افت .
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر سال نو مبارک . شامادورا هم به نور متوسط نیاز داره . شفلرا به نور زیاد نیاز داره .جای شفلرا و شامادورا را عوض کنید .
هلیا
سلام وقت بخیر ببخشید من برای تهیه سم به چند جا مراجعه کردم و نداشتند تا وقتی که سم رو تهیه میکنم راه دیگه ای برای از بین بردنشون هست؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر تا مدتی تمام قسمتهای گیاه را با دستمال نمدار پاک کنید و مراقب باشید که برروی برگها غبار ننشیند .کنه ها از رطوبت بیزارند با تمیز نگه داشت برگها میتونید تا حدی تعدادِ افت را کم کنید
هلیا
ممنونم
هلیا
فقط وقتی سم رو تهیه کردم باید با آب پاش روش بپاشم دیگه آسیبی بهش نمیرسه؟
کارشناس شماره ۱
بله مقدار مناسبی از سم را حدود یک قاشق چایخوری سرخالی در یک لیتر آب حل کنید و برروی گیاه و خاک گلدان اسپری نمایید .نکات بهداشتی را هم در زمان سمپاشی رعایت نمایید .
هلیا
سلام وقت بخیر ببخشید بنده سمپاشی رو انجام دادم و بعد چند روز هنوز احساس میکنم که کامل برطرف نشده سمپاشی مجدد انجام بدم؟ اخه طبق گفته هاتون روی گیاه نباید اب زیاد اسپری بشه میترسم یوقت به گیاه آسیبی برسه و یه سوال دیگه هم دارم اینکه کنه ممکنه به بقیه گلدونام سرایت کنه؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت شما هم بخیر .بله سمپاشی را میتوانید دو هفته ی بعد تکرار کنید .سمپاشی را دور از نور و در فضای ازاد انجام دهید و در هنگام سمپاشی از ماسک و دستکش استفاده کنید . بله کنه قابل سرایت به گیاهان دیگر نیز هست و بهتره گلدان آلوده , از سایر گیاهان جدا شود . چون الان فصل رشد هستش میتونید خاک گلدان را نیز تعویض کنید و از خاک تازه استفاده نمایید .