پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

صبامولوب

تعداد سوال: ۱

سلام من اسم گیاهمو نمیدونم و الان هم از جای بدی شکسته تاج گل ،نمیخام خشک بشه و اینک ی قلمه هم دراورده ایا زمان مناسبیه ک قلمه رو جدا کنم یانه و اینک الان چیکار کنم ک گلم خشک نشه اونک شکسته گل اصلی ویژه

تعداد بازدید ۱۹۲۰

برگ ها همه مال اون قلمس ،اون تاج گل ک شکسته ساقش نرمه هنوز و اینک بهترین راه برای نگه واشتن این گل و شرایط نگه داریش چیه چیکار میتونم بکنم براش

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۲۳ ۱۵:۴۹:۳۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر گیاهتون یوکا هستش و گیاهی مناسب فضای آزاده اما اگر در داخل منزل نور خیلی زیاد و تهویه ی عالی داشته باشید میتونید ازش نگهداری کنید .به آبیاری متوسط نیاز داره و هرزمان خاکش خشک بود به گیاه اب بدید .در فصل بهار و تابستان رشدش سریعتره پس بهتره بهش نور و اب کافی برسونید نرم شدگی ساقه میتونه در اثر رطوبت و آب زیاد و بیماری قارچی باشه بهتره قسمت نرم رو جدا کنید .اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم

۱۳۹۹-۱۲-۲۴ ۰۱:۲۳:۵۰

صبامولوب

بله ممنون ،الان تاج گل من شکسته ایا امکان داره ک خشک بشه تو عکسم معلومه ،و اینک زمان مناسبی هست برا جدا کردن قلمه ازش یا نه ؟دوباره اون قسمت که شکسته برگدرمیاره مثل سابق؟ تو عکس قبلی قسمتی ک شکسته معلومه

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۲۴ ۰۱:۲۸:۵۲

کارشناس شماره ۱

بله اگه نور خوب بهش برسونید از بالای این ساقه دوباره جوانه میزنه . بهتر بود قلمه را در گلدانی دیگه میکاشتید تا ریشه دار بشه . کدوم شهر تشریف دارید ؟

۱۳۹۹-۱۲-۲۴ ۰۱:۳۴:۱۳

صبامولوب

شهرکردیم گیاه نوربهش میخوره ولی نه مستقیم ک تو افتاب باشه ،منظورم از قلمه همون جونه از خوده گیاهه ک الان رشد کرده ولی جداش نکردیم هنوزنمیدونم زمان مناسبیه برا این کار یانه ؟؟؟؟؟ و اینکه برگاش خیلی سرحال نیستن اکثرا حالت افتادگی دارن تو عکس مشخصه و بعد از مدتی خود ب خود زرد میشن یانوک برگاخشک میشه

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۲۴ ۰۱:۴۱:۲۹

کارشناس شماره ۱

افتادگی برگها میتونه بعلت ضعیف شدن گیاه در اثر ناکافی بودن نورِ دریافتی و یا تهویه ی نامناسب محیط باشه ، بهرحال یوکا گیاهی هستش که به نور زیاد نیاز داره هر چه نور دریافتی بیشتر باشه برگها قوی تر میشوند . بله میتونید قلمه رو جدا کنید و در آب یا خاک ریشه دار کنید ، زرد شدن برگها از پایین و خشکی نوک برگها میتونه از نامنظم و یا ناکافی بودن آبیاری و گرم و خشک بودن محیط باشه .میتونید برای تامین رطوبت براش جزیره درست کنید .

۱۳۹۹-۱۲-۲۵ ۰۰:۱۶:۵۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@