پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

Zn

تعداد سوال: ۱

گیاه بنت قنسول ویژه

تعداد بازدید ۳۵۰

سلام وقت بخیر من این گل رو که خریدم اوردم خونه بعد از دو سه روز برگ های سبزش شروع به لول شدن کردن بعد زرد شدن و افتادن الان برگ های قرمزش دارن اینجوری میشن.لک هایی هم رو برگ های قرمزش هست.مکان گیاهم هست داخل پاسیو که نوردهی خوبی داره دو روز یکبار هم ابیاری میکنم.گیاه افت زده؟چون هیچ افتی با چشم دیده نمیشه

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۲۷ ۰۹:۱۱:۲۹

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر پشت برگ ها لکه های سفید و‌قهوه ای مشاهده می کنید؟

۱۳۹۹-۱۲-۲۷ ۰۹:۴۱:۰۵

Zn

بله روی بعضی برگ ها لکه های سفید پشتشون لکه های تقریبا سیاه که وسط لکه سوراخ شده

۱۳۹۹-۱۲-۲۷ ۱۰:۲۰:۱۹

کارشناس شماره ۲

اگر ممکنه یک عکس از لکه های پشت برگ هم ارسال کنید. رطوبت محیطتون به چه شکل هست؟

۱۳۹۹-۱۲-۲۸ ۰۱:۵۸:۲۱

Zn

رطوبت متعادل هست

تصاویر ارسالی
۱۳۹۹-۱۲-۲۸ ۱۶:۵۱:۰۴

کارشناس شماره ۲

گیاه شما دچار قارچ شده که نیاز هست به برگ ها قارچکش اسپری کنید . لوله شدن برگ ها میتونه به علت ابیاری نامنظم، خشکی هوا و یا کوددهی بیش از حد اتفاق بیافته حتما زمانی که سطح خاک تا عمق سه سانت خشک بود ابیاری کنید و چک کنید اب اضافی از زیر گلدون خارج بشه. زمان ابیاری اجازه ندید اب روی برگ بریزه که باعث لکه های برگ میشه برای ابیاری از اب جوشیده سرد شده یا اب تصفیه استفاده کنید

۱۳۹۹-۱۲-۲۹ ۰۲:۲۵:۰۴

Zn

ممنون از چا قارچ کشی استفاده کنم؟چند روز یک بار؟ چه مقدار باید استفاده بشه؟

۱۳۹۹-۱۲-۲۹ ۰۷:۵۵:۲۲

کارشناس شماره ۲

قارچکش مانکوزب برای اسپری پاشی برگ گیاه مناسب هست و جداکثر سه بار به فاصله 10 روز اسپری کنید برای میزان مصرف به مقدار توصیه شده روی بسته دقت کنید.

۱۳۹۹-۱۲-۲۹ ۱۱:۵۴:۲۹
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@