پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

نوشین اسدییان

تعداد سوال: ۴۳

محل نگهداری ساکولنتها ویژه

تعداد بازدید ۶۸۱

با سلام و عرض ادب تعداد متنوعی از ساکولنت ها را در فصل پاییز سال گذشته با راهنمایی شما در باکس کاشتم الان و در این هوا همچنان زیبا هستند ولی می خواستم بپرسم با توجه به اینکه باکس در بالکن جنوبی قرار داره و به تدریج خیلی داغ میشه این انواع را در چه شرایطی نگهداری کنم این کراسولاهای شامل کراسولا تیرسفولا وسدوم و ناز بخیر و فکر کنم آچورا بلاک و کرانکولا و یک نوع زیبای دیگر که نامش را نمی دانم. کراسولا از الان دچار افت شپشک ارد آلود است که سال گذشته نحوه مبارزه با آنرا از شما آموختم.و باید مجدد سمپاشی کنم یا با پنبه الکل یکی یکی برگها را تمیز کنم. ولی می خواهم بدانم ۱-آیا بهتر نیست این انواع را از هم جدا کنم آیا همگی شرایط تمام آفتاب می خواهند اگر از الان برخی از آنها را در شرایط تمام آفتاب بگذارم در تابستان که بالکن خیلی گرم می شود خراب نخواهد شد. لطفا راهنمایی فرمایید

تصویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۰۳:۵۸

نوشین اسدییان

عکس از بالاگرفته شده باکس در حال حاضر به دیواره بالکن تکیه داده و نصف باکس در سایه قرار دارد ولی می توانم آنرا گیاهان را جدا کنم و در راه تراس بگذارم. تعدادی از کراسولا ها هم دچار رشد علفی شده اند. بنظر سما در مورد جدا سازی آنها چیست؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۰۶ ۱۳:۱۱:۳۹

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر سال نو مبارک . چون گیاهان رشد خوبی داشتند و بسیار انبوه شدند بهتره هرس کردن رو شروع کنید .سعی کنید حذف شاخه ها رو طوری انجام بدید که یه کم لا به لای باکس تون فضای خالی برای ردوبدل شدن هوا وجود داشته باشه .شیوع شپشک اردآلود به خاطر همین انبوهی هستش . بهتره هر زمان باکس زیادی متراکم و مملو از گیاه شد ، حتما هرس رو انجام بدید . در زمان هرس گردن سعی کنید بیشتر ساقه های آلوده به آفت و آسیب دیده را قطع کنید . فقط اگر کراسولا شدیدا دچار شپشک شده ، هرس شدیدتری براش انجام بدید و بعد از هرس دوبار با فاصله ی دو هفته با سم دیازینون یا کنفیدور باکس رو سمپاشی کنید البته در شب ، اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم

۱۴۰۰-۰۱-۰۶ ۲۳:۲۸:۵۵

نوشین اسدییان

در مورد شرایط نور هم از خدمتتون سئوال داشتم آیا این انواع گیاهان بایستی از نظر آفتاب در شرایط یکسانی باشند؟ کراسولا آیا شرایط تمام آفتاب را می پسندد؟ یا نیم سایه چون با رفتن به سمت تابستان سایه آنجا بیشتر می شود. آیا رشد علفی مربوط به کم بودن حالش آفتاب است؟ سایر انواع چطور ؟

۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۰۷:۱۸:۴۴

نوشین اسدییان

عذر می خوام شرایط نوری را نفرمودید،آیا به شرایط تمام آفتاب نیاز دارد؟ چون محلی که باکس را نگهداری می کنم فعلا در نیم سایه و هر چه به سمت تابستان می رویم تمام سایه میشود برای قرمز ماندن کراسولا آیا نور آفتاب زیاد نیاز نیست؟ برای سایر ساکولنت ها چطور

۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۰۷:۴۰:۱۳

نوشین اسدییان

این گیاه که در باکس قرار دارد چه نام دارد و آیا بهتر است آفتاب بخورد یا خیر

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۰۷:۴۲:۴۰

نوشین اسدییان

همچنین این نوع چه نام دارد و آیا آفتاب مستقیم می خواهد؟

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۰۸:۰۵:۵۱

کارشناس شماره ۱

اکثر ساکولنتها به نور زیاد نیاز دارند اما اگر در تابستان یکباره گیاه را از سایه به افتاب ببرید قطعا دچار سوختگی میشن بهتره از الان که هنوز شدت نور خورشید زیاد نشده محل قرارگیری باکس رو تغییر بدید طوری که آفتاب صبح تا ظهر روی گیاهان باکس بتابه . دو گیاهی که عکسش را ارسال کردید هردو از خانواده آئونیوم هستند و گیاهانی آفتاب دوستند اما گرمای ظهر تابستان را دوست ندارند و ممکنه در گرمای شدید پژمرده و دچار ریزش برگ شوند. کراسولا با سرمای هوا قرمز میشه و طبیعتا تابستان سبز و زمستان قرمز میشه . اگر سوال دیگه ای در این مورد دارید در خدمتتونم بله رشد علفی ساکولنتها و کاکتوسها مربوط به نور کم است .

۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۱۶:۴۲:۴۰

نوشین اسدییان

خیلی ممنون از توضیحاتی پس بهترین کار اینه که از الان به محل پر آفتاب ببرم و در تابستان برایش سایبان درست کنم.درست متوجه شدم؟

۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۱۸:۱۱:۵۷

کارشناس شماره ۱

بله کاملا درسته

۱۴۰۰-۰۱-۰۷ ۱۹:۴۵:۵۵

نوشین اسدییان

با سلام و احترام جای باکس گلدانی را تعویض نمودم و به لبه تراس و محل پرافتاب منتقل کردم . برای گرفتن شدت آفتاب در تابستان هم قصد دارم سایبان تهیه کنم اما همچنان نگران هستم که گرمای تابستان گیاهان را از بین ببرد فکر کردم شاید باکس پلاستیکی که در حال حاضر گیاهان داخل آن هستند باعث انتقال بیشتر گرما به ریشه گیاهان شود و در تابستان آنها را از بین ببرد. آیا نیاز هست باکس آنها را تعویض کنم و مثلا نوع سفالی یا هر نوع گزینه دیگری که صلاح می دانیدتهیه کنم؟ البته تهیه باکس سفالی در این ابعاد بسیار سخت است و من تاکنون پیدا نکرده ام. در این مورد راهنمایی فرمائید.

تصاویر ارسالی
۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۱۰:۴۵:۲۰

کارشناس شماره ۱

سلام و عرض ادب . اکثر ساکولنتهایی که در باکس قرار دارند نسبت به نور خورشید و گرمای تابستان مقاوم هستند . البته غیر از آئونیوم طلایی که نور خورشید و گرمای زیاد بهش آسیب میزند . چون آئونیوم طلایی قسمت کمی از فضای باکس را اشغال کرده , میتوانید آنرا کلا از باکس خارج کرده و در گلدان بکارید و گیاه را با گلدان در باکس قرار دهید و در گرمای تابستان گلدان آیونیوم را از باکس خارج کرده و در مکانی سایه قرار دهید .با شروع فصل پاییز و خنک شدن هوا میتوانید دوباره گلدان آئونیوم را در باکس قرار دهید . نگران جنس گلدان نباشید چون در نگهداری ساکولنتها در تابستان , جنس گلدان تاثیر چندانی ندارد و آنچه که مهم است نوع و زمان آبیاری است .بهتره در روزهای گرم تابستان , آبیاری ِ باکس را غروب ها , زمانی که هواخنکتر است انجام دهید تا گیاهانتان با نور خورشید و گرمای حاصل از آن دچار آسیب نشوند .

۱۴۰۰-۰۱-۲۸ ۲۲:۴۴:۳۰
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@