پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سعیده موسوی
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۵۱۱
دو ماه پیش گلدون بنسایمو عوض کردم خاکش مقداری خاکی بود که از گلفروشی خریدم مقداریم خاک باغچه بعد ازون ساقه ها بلند برگها ریز و زرد و لب سوز شدن کلا واسه کوتاه موندن ساقه ها و پرشدن برگها چکار کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .سال نو مبارک . الان بافت خاک گلدان چجوریه ؟ سفت و متراکم یا سبک یا متوسط ؟
سعیده موسوی
سلام فک کنم متوسط باشه ولی شاید خاکهای پایینتر متراکمتر باشن
کارشناس شماره ۱
یعنی بافت خاک در سطح گلدان با بافت خاک در عمق گلدان فرق داره ؟ زمانی که به گلدان آب میدید آب به راحتی از انتهای گلدان خارج میشه ؟
سعیده موسوی
سلام بله ممکنه بافت فرق کنه شاید خاک باغچه ای که ریختم یک کم آلودگی داشته که ساقه ها اینجوری زیادی بلند شدن و برگها خراب البته آب خیلی هم سخت خارج نمیشه مثلا زائده زیرش(ریشه اش) تقریبا اصلا بزرگ نشده حدود ۴ ساله که اینو دارم
کارشناس شماره ۱
کارشناس شماره ۱
خاک باغچه اصلا براش مناسب نیست .بهتره خاک را تعویض کنید و سرشاخه ها را هرس کنید .لایه ی زهکش هم حتما ته گلدان بریزید .یکماه بعد از تعویض گلدان و خاک ، شروع کنید بهش کود سه بیست دادن . ماهی یکبار هم آهن بدید .آبیاری هم هرزمان خاک خشک بود انجام بدید و گلدان را در کنار پنجره ی نورگیر و مکانی با تهویه ی مناسب قرار بدید
سعیده موسوی
برای هرس کردن از کجا بزنم واسه اینکه پایینش پرپشت بشه میتونم ازونجا که ساقه ها بلند و باریک و بدون برگ شدن قطع کنم؟
سعیده موسوی
خاک بونسای شامل چه ترکیباتیه؟ میتونم مخلوط کوکوپیت و ماسه بصورت ۵۰_۵۰ استفاده کنم؟
کارشناس شماره ۱
براتون علامت زدم از کجا قطع کنید . خاک بونسای آماده ، در بازار موجوده اما اگه میخواین خودتون خاک بونسای درست کنید از ترکیب کوکوپیت و پرلیت و کمی پیتماس و مقدار خیلی کم ماسه شکری استفاده کنید . اگر این مواد در دسترس نیست میتونید هر ترکیبی که بافت متوسطی داشته باشه و زهکشی خوبی هم داشته باشه درست کنید .
سعیده موسوی
سلام علیکم بسسسسیار ممنونم واقعا کامل و روشن راهنمایی فرمودید حتما بازهم برای موارد دیگه مزاحمتون میشم ان شاءالله دنیاتون پر از زیبایی و برکات خداوند باشه????☘?
کارشناس شماره ۱
سلامت باشید انجام وظیفه کردیم .در خدمتتون هستیم .