پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کاربر
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۵۶
الان چندوقتیه گل رز ها سفیدک زدن عکسشو فرستادم.همشون بی حال .بعضی جاهاش خشک شدن.شته های که رو برگ ها تار میبندن هم دارن روی رز ها.بعضی از گلدونام شته های سیاه رنگ داره که از خودشون یه ماده چسبناک پس دادن.پارسال اردالود زدن نتونستم درمانش کنم.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .آیا از زمانی که گیاه را دارید تا حالا هرس شده ؟ و ایا مکان نگهداری تمام آفتاب هستش هم صبح و هم بعدازظهر ؟
کاربر
سلام خیر هرس نشده و در نیم سایه قرار دارن.الان بخاطر این حشرات و این سفیدک ها فکر کنم قارچ هست باید چه کرد،در گلدان هام چندتا قارچ بزرگ درمده بود.اینم بگم همسرم پاشون کود خرگوش ریخته که جون بگیرن
کارشناس شماره ۱
نور خورشید یکی از نیاز های ضروری برای رز ها و نسترن ها و تقریبا اکثر گیاهان گلدار ِ باغی هستش . کمبود نور و یا دریافت نورِ ناکافی و همچنین هرس نکردن به موقع گیاه باعث کم شدن گلدهی و ضعیف شدن گیاه در برابر آفات میشه . رز بهتره در بهمن ماه حدود دو سوم ساقه اش هرس بشه تا هم قوی بشه و هم ساقه ی گل دهنده اش زیاد شود . اگر مکان فعلی اش نیمسایه است و تمام آفتاب نیست بهتره مکان کاشت رو تغییر بدید .یا اینکه گیاه را در گلدان بکارید و انرا در مکانی تمام افتاب قرار بدید . ساقه ها رو هرس کنید و یکبار با مانکوزب و یک بار با کنفیدور گیاه رو سمپاشی کنید البته بصورت جداگانه . اگر سوالی در این مورد دارید در خدمتتونم
کاربر
خب .من این سم هایی که گفتید از کجا تهیه کنم.ایا گل هام بهتر میشن؟و در خصوص اردالود هم باید سم بگیرم؟
کارشناس شماره ۱
قبل از سمپاشی باید اول مکان نگهداری اش رو مناسب کنید در غیر اینصورت سمپاشی موثر نخواهد بود .